Sök bostad

Nedan finner du ett urval av bostäder som är aktuella för försäljning på Malta eller Gozo. För att söka i hela bostadsbeståndet, vänligen klicka här.

Observera att kartorna enbart visar i vilken stad fastigheten är och ej exakt adress.

Sorteringsalternativ
  • Pris
  • Bilder
  • Objektstyp
  • Favoriter
Grid
List

Msida - Malta

Malta

3Bedroom(s)
3Bathroom(s)
6Bild(er)
Seafront-penthouse med söderläge och fantastisk utsikt över marinan. Idag är lägenheten delad i två men går att återställa till ett stort penthaus. Båda våningsplanen nås med hiss. Här är det nära till Ta´ Xbiex, Gzira och Sliema. Den nedre lägenheten består av kök och vardagsrum i ett med vacker utsikt, två sovrum, två badrum, balkong och förråd.
€575,000

Mellieha - Malta

Mellieha, Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
2Parking(s)
9Bild(er)
Lägenhet med stor balkong ( 1,5 x 5,5 m) och vid och långsträckt vacker utsikt över villabebyggelse, natur och hav, från Selmun Palace till Ahrax. Garage för två bilar ingår. Här är det gångavstånd till caféer, restauranger, affärer och hav.
€450,000

Fort Cambridge - Sliema - Malta

Sliema, Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
7Bild(er)
Seafront-lägenhet med stor terrass om c 30 kvm och havsutsikt från både vardagsrum och sovrum samt tillgång till pool. Lägenheten finns på 16:e våningen, har kök, stort vardagsrum med utgång till terrassen, två sovrum varav det ena har badrum i anslutning, ytterligare ett badrum finns och även tvättrum. Totalytan är c 150 kvm.
€850,000

Gharb - Gozo

Gharb, Gozo, Malta

3Bedroom(s)
2Bathroom(s)
14Bild(er)
Ett äldre stenhus fullt med karaktär i lugn bymiljö med gångavstånd till havet, restauranger och affärer. Huset har kök, vardagsrum, tre sovrum, två badrum och takterrass där det finns gott om plats och vacker utsikt över bygden och naturen. Bottenytan är c 100 kvm.
€270,000

Qawra - Malta

Qawra, Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
10Bild(er)
Seafront-lägenhet sex trapper upp med havsutsikt från det kombinerade köket och vardagsrummet samt balkongen. Lägenheten har två rejäla sovrum, två badrum och en terrass på baksidan. Här ingår airspace och möjlighet att bygga på en våning. Totalytan är c 85 kvm.
€350,000

Ta´ Monita - Marsascala - Malta

Marsascala, Malta

1Bedroom(s)
1Bathroom(s)
11Bild(er)
Ljus och fräsch lägenhet med tillgång till pool och gym samt närhet till hav, restauranger och affärer. Lägenheen har hall, kök och vardagsrum med öppen planlösning och utgång till rejäl balkong, sovrum med badrum i direkt anslutning, gästtoalett och tvättrum. Totalytan är c 70 kvm. Freehold.
€235,000

San Gwann - Malta

San Gwann, Malta

1Bedroom(s)
1Bathroom(s)
6Bild(er)
Penthouse med utsikt över natur, stad och hav. Här är det nära till affärer och gångavstånd till övrigt i St Julians. Lägenheten är ljus och har kök och vardagsrum med öppen planlösning och utgång till terrassen och den långa balkongen, sovrum och badrum. Terrassen är c 30 kvm stor.
€255,000

St julians - Malta

St Julians, Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
16Bild(er)
Ny, designad och fullt möblerad seafront-lägenhet med terrass och vid och vacker havsutsikt. Lägenheten har kök och vardagsrum kombinerat och med utgång till terrass, två sovrum varav det ena har badrum i anslutning, familjebadrum, tvättrum med full utrustning. Totalytan är c 110 kvm. Freehold.
€785,000

Vittoriosa - Malta

Vittoriosa, Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
7Bild(er)
Seafront-lägenhet med fantastisk utsikt över marinan och grannstaden Senglea. Lägenheten har kök och vardagsrum med öppen planlösning, två sovrum och två badrum. Här är det nära till restauranger, affärer och båten tar en snabbt till Valletta.
€585,000

Sliema - Malta

Sliema, Malta

3Bedroom(s)
2Bathroom(s)
10Bild(er)
Möblerad seafront-lägenhet på populära Qui-Si-Sana nära shopping och restauranger. Lägenheten består av hall, kök och vardagsrum med öppen planlösning och utgång till terrass med öppen havsutsikt, badrum, tre sovrum varav ett har badrum och klödkammare i direkt anslutning och ytterligare en terrass på baksidan. Freehold.
€860,000

Vittoriosa - Malta

Vittoriosa, Malta

3Bedroom(s)
2Bathroom(s)
14Bild(er)
Karaktärsfullt hus, renoverat och unikt placerat med fantastisk utsikt över Grand Harbour, Valletta och Senglea. Huset har hall, liten innergård med möjlighet att installera hiss, förrådsrum, Stort kök och vardagsrum, tre sovrum, arbetsrum, badrum och ytterligare ett badrum i anslutning till ett av sovrummen. Här finns också en jacuzzi och terrasser med 360 graders utsikt.
€950,000

Marsalforn - Gozo

Marsalforn, Gozo, Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
8Bild(er)
Ljus och möblerad lägenhet med terrass och tillgång till pool. Lägenheten har kök och vardagsrum med öppen planlösning och utgång till terrass, två sovrum varav det ena har badrum med dusch i direkt anslutning samt ytterligare ett badrum och ett förråd.
€250,000
30 Results returned.Per Page