Sök bostad

Nedan finner du ett urval av bostäder som är aktuella för försäljning på Malta eller Gozo. För att söka i hela bostadsbeståndet, vänligen klicka här.

Observera att kartorna enbart visar i vilken stad fastigheten är och ej exakt adress.

Sorteringsalternativ
  • Pris
  • Bilder
  • Objektstyp
  • Favoriter
Grid
List

Vittoriosa - Malta

Vittoriosa, Malta

3Bedroom(s)
1Bathroom(s)
11Bild(er)
Seafront lägenhet med utsikt över marina och hav. Lägenheten ligger tre trappor upp och har stor terrass om c 20 kvm, kök, vardagsrum, badrum, tvättrum och tre sovrum varav två har utgång till balkong.
€355,000

Fort Chambray - Gozo

Fort Chambray, Ghajnsielem, Gozo, Malta

3Bedroom(s)
1Bathroom(s)
14Bild(er)
Området Fort Chambray är inspirerat av ett fort som byggdes på platsen under 1700-talet och ligger på södra delen av Gozo. Här har man gångavstånd till havet och färjan över till Malta. Denna etagelägenhet har utsikt över pooler och hav. Lägenheten består av kök, vardagsrum, tre sovrum, badrum, balkong och har tillgång till pool. Totalytan är c 200 kvm.
€435,000

Xaghra - Gozo

Xaghra, Gozo, Malta

3Bedroom(s)
4Bathroom(s)
2Parking(s)
24Bild(er)
Karaktärsfullt hörnhus med utsikt, stor utomhusyta, pool, jacuzzi, garage för två bilar, tv-och filmrum, gästbadrum, stort kök och vardagsrum med öppen planlösning, tre rymliga sovrum alla med intilliggande badrum, längst upp i huset finns ytterliggare vardagsrum med kitchenette och utgång till stor terrass i söderläge och med vacker utsikt.
€795,000

Xghajra - Malta

Xghajra, Malta

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
6Bild(er)
Seafront-lägenhet två trappor upp. Lägenheten har kvadratisk utformning med stort vardagsrum och kök med öppen planlösning och fantastisk havsutsikt, två balkonger, två sovrum, klädkammare, badrum och tvättrum. Här saknas hiss. Totalytan är c 110 kvm.
€285,000

Mellieha - Malta

Mellieha, Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
7Bild(er)
Lägenhet tre trapper upp med rejäl balkong och utsikt över naturen och glimt av havet från annan balkong. Lägenheten är fullt möblerad, har kök och vardagsrum med öppen planlösning, två sovrum varav det ena har badrum i anslutning och här finns också ett annat badrum, Lägenheten har ytterligare två balkonger. Här finns också möjlighet att köpa garage.
€235,000

Sliema - Malta

Sliema, Malta

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
10Bild(er)
Seafront-lägenhet 7 tr upp i Sliema med kök och vardagsrum i ett med utgång till balkong och fri utsikt över strandpromenad, hav, Manoel Island och Valletta. Lägenheten har två sovrum, ett badrum och är möblerad. Totalytan är c 95 kvm.
€515,000

Sliema - Malta

Sliema, Malta

3Bedroom(s)
3Bathroom(s)
7Bild(er)
Lägenheten har kök och vardagsrum med öppen planlösning och utgång till terrass med utsikt över staden och glimt av havet, tre sovrum och tre badrum. Totalytan är c 130kvm. Freehold.
€428,000

Marsascala - Malta

Marsascala, Malta

3Bedroom(s)
2Bathroom(s)
3Parking(s)
13Bild(er)
Takvåning, etagelägenhet, med stor terrass och obruten vid havsutsikt. Lägenheten har hall, tre sovrum och två badrum på nedre plan och har kök och vardagsrum med utgång till terrassen samt toalett på övre plan. Här finns också ett garage på gatunivå med plats för tre bilar, toalett och innergård. Utomhusytan är c 50 kvm 0ch totalytan c 170 kvm.
€630,000

St Julians - Malta

St Julians, Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
6Bild(er)
Takvåning, sju trappor upp, med två terrasser och strålande havsutsikt. Lägenheten har kök och vardagsrum kombinerat, två sovrum, två badrum och tvättrum. Här ingår airspace och möjligheten att ansöka om att bygga på en våning.
€485,000

Qala - Gozo

Qala, Gozo, Malta

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
1Parking(s)
15Bild(er)
I utkanten av den trevliga byn ligger denna möblerade takvåning med vacker utsikt och terrass. Lägenheten har två sovrum, badrum, kök och vardagsum kombinerat med utgång till stor terrass och här finns också garageplats för en bil.
€260,000

Marsalforn - Gozo

Marsalforn, Gozo, Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
10Bild(er)
Här är det nära till strand, restauranger och affärer. Möblerad lägenhet med tillgång till pool, kök och vardagsrum med öppen planlösning, två sovrum, två badrum och två balkonger. Totalytan är c 90 kvm varav utomhusyta c 9 kvm. Freehold.
€215,000

Kalkara - Malta

Kalkara, Malta

2Bedroom(s)
3Bathroom(s)
14Bild(er)
Townhouse med utsikt och ljus. Detta fina hus är modernt inuti med kök och vardagsrum med utgång till balkong på bottenplanet, en trappa ner finns badrum, förråd och kontorsrum med utgång till innergård, en trappa upp från entreplanet finns två sovrum och två badrum och högst upp finns terrass med fin utsikt, tvättrum och gästtoalett.
€478,000
35 Results returned.Per Page