Sök bostad

Nedan finner du ett urval av bostäder som är aktuella för försäljning på Malta eller Gozo. För att söka i hela bostadsbeståndet, vänligen klicka här.

Observera att kartorna enbart visar i vilken stad fastigheten är och ej exakt adress.

Sorteringsalternativ
  • Pris
  • Bilder
  • Objektstyp
  • Favoriter
Grid
List

Qawra - Malta

Qawra, Malta

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
8Bild(er)
Möblerad lägenhet med havsutsikt och terrass. Lägenheten har kök och vardagsrum med öppen planlösning och utgång till terrassen, två sovrum, ett arbetsrum/ gästrum, badrum och balkong på baksidan. Freehold.
€220,000

Xghajra - Malta

Xghajra, Malta

1Bedroom(s)
1Bathroom(s)
6Bild(er)
Penthouse med fantastisk havsutsikt nära Smart City och De tre städerna. Lägenheten, tre trappor upp, har fina terrasser, kök och vardagsrum med öppen planlösning, ett sovrum, badrum och tvättrum. För närvarande finns inte hiss i huset men det finns utrymme för installation av hiss .
€225,000

Birzebbugia - Malta

Malta

3Bedroom(s)
1Bathroom(s)
12Bild(er)
Seafront! Townhouse med obruten havsutsikt, balkonger, takterrass och potential. Huset har kök och vardagsrum samt innergård på bottenvåningen. En trappa upp finns badrum, gästtoalett, tre sovrum och ett arbetsrum. Ytterligare en trappa upp finns ett stort rum som förslagsvis kan användas som ett andra vardagsrum. Här är utgången till takterrassen.
€285,000

Valletta - Malta

Valletta, Malta

1Bedroom(s)
1Bathroom(s)
7Bild(er)
Lägenhet i två plan inrymd I ett nyligen renoverat palats. Lägenheten har kök och vardagsrum i ett, sovrum, vardagsrum, badrum och terrass. Totalytan är c 60 kvm.
€225,000

Nadur - Gozo

Nadur, Gozo, Malta

2Bedroom(s)
7Bild(er)
Renoveringsobjekt. Hus i stort behov av renovering. Huset ligger centralt i den trevliga byn och har två rum på bottenvåningen och två rum en trappa upp samt takterrass med utsikt över byn och naturen.
€130,000

Nadur - Gozo

Nadur, Gozo, Malta

3Bedroom(s)
3Bathroom(s)
4Bild(er)
Lägenhet i skalform med tillgång till pool och utsikt. Lägenheten säljs på ritning till extra bra pris. Den planeras ha tre sovrum, tre badrum, stort vardagsrum kombinerat med kök och terrass med utsikt över land och hav. Här finns också möjlighet att köpa garageplats.
€168,000

Ghajnsielem - Gozo

Ghajnsielem, Gozo, Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
9Bild(er)
Renoverat 300 år gammalt karaktärsfullt hus med utsikt och pool. På bottenvåningen finns stort kök och vardagsrum om c 32 kvm, badrum och utgång till stor uteplats med pool. En trappa upp finns stor terrass med vid utsikt, och ytterligare ett sovrum med badrum intill. Huset ligger nära färjeläget på Gozo.
€355,000

Pieta - Malta

Pieta, Malta

3Bedroom(s)
2Bathroom(s)
1Parking(s)
12Bild(er)
Seafront-lägenhet med terrass och utsikt över parken, viken och marinan. Lägenheten ligger tre trappor upp, har stort kök och vardagsrum med öppen planlösning och utgång till terrass, tre sovrum, två badrum, två balkonger och tillgång till garage. Freehold.
€380,000

Qawra - Malta

Qawra, Malta

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
8Bild(er)
Ljus och rymlig lägenhet en trappa upp med sidoutsikt mot havet från terrassen och här finns också tillgång till pool och trädgård. Lägenheten har stort kök, vardagsrum, två sovrum, badrum och gästtoalett. Totalytan är c 100 kvm.
€215,000

St Julians - Malta

St Julians, Malta

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
13Bild(er)
Seafront-lägenhet fyra trappor upp i mycket centralt läge med fin utsikt över Spinola Bay och havet. Lägenheten är ljus och har två balkonger, kök och vardagsrum kombinerat, två sovrum, badrum och ett förrådsrum. Totalytan är c 100 kvm.
€595,000

Valletta - Malta

Valletta, Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
9Bild(er)
Vacker lägenhet i historiskt intressanta Valletta. Lägenheten har stort kök och vardagsrum om c 50 kvm med öppen planlöstning, trägolv, två sovrum, två badrum, klädkammare, maltesisk balkong och terrass.
€599,000

Qala - Gozo

Qala, Gozo, Malta

1Bedroom(s)
1Bathroom(s)
9Bild(er)
Litet charmigt hus i utkanten av byn Qala och med gångavstånd till stranden. Huset har kök och vardagsrum i ett med utgång till en liten trädgård och grillplats, stort sovrum och badrum samt takterrass med utsikt över land och hav. Här finns det möjlighet att göra ett sovrum till. Tomtytan är c 150 kvm.
€325,000
43 Results returned.Per Page