Sök bostad

Nedan finner du ett urval av bostäder som är aktuella för försäljning på Malta eller Gozo. För att söka i hela bostadsbeståndet, vänligen klicka här.

Observera att kartorna enbart visar i vilken stad fastigheten är och ej exakt adress.

Sort Option
  • Pris
  • Bilder
  • Objektstyp
  • Featured
Grid
List

Nadur - Gozo

Nadur, Gozo, Malta

3Bedroom(s)
2Bathroom(s)
3Parking(s)
10Picture(s)
Lägenhet i Nadur med panoramautsikt över havet och Malta i bakgrunden. Lägenheten har en sju meter lång terrass, golvvärme, isolerade väggar, luftkonditionering, tre sovrum, två badrum, tvättrum, förrådsrum, två garage för totalt tre bilar, golvvärme och isolerade väggar.
€430,000

Cospicua

Cospicua, Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
7Picture(s)
Hus med havsutsikt och två lägenheter nära havet och restauranger. Den nedre lägenheten har kök och vardagsrum, badrum och ett sovrum samt innergård. Den övre lägenheten har kök och vardagsrum, badrum och ett sovrum samt takterrass.
€390,000

Senglea Malta

Senglea, Malta

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
8Picture(s)
Seafront - lägenhet i de tre städerna. Lägenheten har fantastisk utsikt över havet, marinan och Valletta. Lägenheten har balkong, två sovrum , separat kök och vardagsrum. Här har man också tillgång till takterrass. Totalytan är c 80 kvm.
€375,000

Sliema - Malta

Sliema, Malta

3Bedroom(s)
2Bathroom(s)
1Parking(s)
11Picture(s)
Lägenhet med vardagsrum och kök i vinkel, utgång till balkong med utsikt från sidan över viken, Manoel Island samt morgon- och förmiddagssol och fönster i köksdelen, tre sovrum, två badrum varav ett i direkt anslutning till ett sovrum. Garage ingår. Boendeytan är c 90 kvm. Freehold.
€390,000

Ghasri - Gozo

Ghasri, Gozo, Malta

1Bedroom(s)
1Bathroom(s)
6Picture(s)
Renoveringsobjekt med vacker utsikt. Hus med tre våningsplan i behov av renovering. Huset har för närvarande vardagsrum och badrum på ett våningsplan, på nästa finns kök och matrum och på tredje våningsplanet finns sovrum med utgång till terrass med vacker utsikt över naturen.
€158,000

Gzira - Malta

Gzira, Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
6Picture(s)
Takvåning i Gzira, hörnlägenhet med terrass om c 76 kvm med utsikt över staden. Lägenheten har stort vardagsrum med plats för kök, två sovrum och planerad för två badrum varav ett i direkt anslutning till ett sovrum. Tak och luftrummet ovanför ingår. Totalytan inklusive terrassen är c 173 kvm För 12 000 € ytterligare installeras innerdörrar och badrum.
€410,000

Portomaso - Malta

St Julians, Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
11Picture(s)
Möblerad lägenhet med vacker utsikt över marinan och tillgång till pool i populära Portomaso. Lägenheten är rymlig med kök, matplats och vardagsrum med utgång till terrass, två sovrum med klädkammare i anslutning, ett av sovrummen har dessutom ett badrum i direkt anslutning, gästbadrum och tvättrum finns också.
€630,000

Mellieha - Malta

Mellieha, Malta

3Bedroom(s)
4Bathroom(s)
15Picture(s)
Fin friliggande villa med vacker utsikt i trevligt område, med pool, trädgård, kök, stort vardagsrum, tre sovrum, kontorsrum, fyra badrum, bastu, förråd och garage för två bilar.
€1,295,000

Mellieha - Malta

Mellieha, Malta

1Bedroom(s)
1Bathroom(s)
3Picture(s)
Tips till den som vill bo precis vid havet med fantastisk havsutsikt i en mindre lägenhet med ett sovrum, badrum, kök och vardagsrum i ett och en balkong tillräckligt stor för ett matbord.
€205,000

Xaghra - Gozo

Xaghra, Gozo, Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
11Picture(s)
Takvåning i skalform med stor terrass och vacker utsikt över Ramladalen med havet i bakgrunden. Lägenheten har två sovrum, förrådsrum, vardagsum och kök med öppen planlösning, två badrum och två terrasser .
€250,000

Paola - Malta

Paola, Malta

1Bedroom(s)
1Bathroom(s)
5Picture(s)
Möblerad lägenhet en trappa upp i centralt läge med gångavstånd till torget och affärer mm. Lägenheten har separat kök, vardagsrum, sovrum, badrum, balkong samt liten terrass. Totalytan är c 67 kvm.
€140,000

Qawra - Malta

Qawra, Malta

3Bedroom(s)
2Bathroom(s)
2Parking(s)
5Picture(s)
Lägenhet två trappor upp med havsutsikt, tre balkonger, bra planering, tre sovrum varav ett har badrum med dusch i direkt anslutning, separat badrum, kök och vardagsrum. Dessutom ingår garage för en bil och carport.
€245,000
43 Results returned.Per Page