Sök bostad

Nedan finner du ett urval av bostäder som är aktuella för försäljning på Malta eller Gozo. För att söka i hela bostadsbeståndet, vänligen klicka här.

Observera att kartorna enbart visar i vilken stad fastigheten är och ej exakt adress.

Sorteringsalternativ
  • Pris
  • Bilder
  • Objektstyp
  • Favoriter
Grid
List

Bugibba - Malta

Bugibba, Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
8Bild(er)
Penthouse, fem trappor upp, med ljust kök och vardagsrum kombinerat och med utgång till stor terrass med utsikt över staden och havet på avstånd, två sovrum det ena har badrum I anslutning, familjebadrum utrustat med tvättmaskin. Här är det nära till havet, affärer, restauranger mm.
€265,000

Sliema - Malta

Sliema, Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
12Bild(er)
Fullt möblerad lägenhet med terrass och fantastisk utsikt över viken, Valletta och Manoel Island. Lägenheten har kök och vardagsrum med öppen planlösning och utgång till terrassen, två sovrum med badrum i anslutning, klädkammare och gästbadrum. Hela lägenheten har AC. Här finns också möjlighet till garageplats. Totalytan är c 115 kvm.
€850,000

San Gwann - Malta

San Gwann, Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
6Bild(er)
Nytt centralt beläget penthouse i söderläge, två terrasser och utsikt över staden. Lägenheten säljs färdig men som vanligt utan kök då lägenheten är nybyggd. Lägenheten har planerat kök och vardagsrum med öppen planlösning och utgång till den stora främre terrassen, två sovrum och badrum. Airspace ingår. Totalytan är c 85 kvm.
€265,000

Tas Sellum - Mellieha - Malta

Mellieha, Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
1Parking(s)
16Bild(er)
Möblerad och ljus lägenhet I ett trevligt SDA med utsikt över havet och tillgång till pool och trädgård. Lägenheten har stort vardagsrum med utgång till terrass, separat kök, två rejäla sovrum, det ena med badrum i direkt anslutning, gästbadrum och dessutom ingår en garageplats. Totalytan är c 120 kvm. Freehold.
€460,000

Marsascala - Malta

Marsascala, Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
16Bild(er)
Penthouse I två våningar med vid utsikt över staden och strandpromenaden. På övre plan finns kök och vardagsrum i anslutning till stor främre terrass och ytterligare ett rum med utgång till bakre terrass. På nedre plan finns de två sovrummen varav det ena har klädkammare och badrum i direkt anslutning. Här finns också ytterligare en terrass och ett badrum.
€380,000

Xlendi - Gozo

Xlendi, Gozo, Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
14Bild(er)
Seafront-lägenhet med fantastisk utsikt över klippor och hav. Lägenheten har två sovrum, två badrum, kök och vardagsrum med utgång till balkongen. Det finns ytterligare en balkong. Ny hiss är installerad i huset. Här är det nära till stranden, affärer och restauranger.
€400,000

Marsalforn - Gozo

Marsalforn, Gozo, Malta

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
9Bild(er)
Möblerad lägenhet två trappor upp. Den har två balkonger i söder, vardagsrum och kök med öppen planlösning, två sovrum och badrum. Här är det nära till stranden, affärer och många restauranger.
€155,000

Gharb - Gozo

Gharb, Gozo, Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
7Bild(er)
Penthouse i skalform med strålande utsikt över land, kyrka och havet på avstånd. Lägenheten är planerad att ha kök och vardagsrum i ett med utgång till terrass, två sovrum, två badrum, varav ett i direkt anslutning till ett av sovrummen, och balkong med den fina utsikten. Här finns det möjlighet att köpa garageplats. Airspace ingår. Totalytan är c 100 kvm.
€185,000

St Julians - Malta

Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
12Bild(er)
Här är det nära till stadsliv med restauranger, nöjen, shopping men också bad. Äldre typ av lägenhet med havsutsikt från vardagsrummet och balkongen. Lägenheten har kök, vardagsrum, två sovrum varav det ena har badrum i direkt anslutning, ytterligare ett badrum och ett förråd. Totalytan är c 90 kvm varav utomhusytan är 10 kvm.
€360,000

St Julians - Malta

St Julians, Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
4Bild(er)
Lägenhet med havsutsikt från vardagsrummet och balkongen. Lägenheten har kök, vardagsrum, två sovrum varav det ena har badrum i direkt anslutning, ytterligare ett badrum och ett förråd. Totalytan är c 90 kvm.
€360,000

Ta Monita - Marsascala - Malta

Marsascala, Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
18Bild(er)
Lägenhet fem trappor upp med terrass om c 40 kvm och vacker utsikt över Marsascala och havet. Här i SDA finns också tillgång till garage, gym och pool.
€675,000

Tas Sellum - Mellieha - Malta

Mellieha, Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
12Bild(er)
Möblerad lägenhet med havsutsikt, tillgång till trädgård och pool samt garage. Lägenheten har rejäl terrass, kök och varvagsrum med öppen planlösning och utgång till terrassen, två sovrum varav ett har badrum i anslutning och ett gästbadrum. Lägenheten är klar för inflyttning. Freehold.
€550,000
27 Results returned.Per Page