Sök bostad

Nedan finner du ett urval av bostäder som är aktuella för försäljning på Malta eller Gozo. För att söka i hela bostadsbeståndet, vänligen klicka här.

Observera att kartorna enbart visar i vilken stad fastigheten är och ej exakt adress.

Sort Option
  • Pris
  • Bilder
  • Objektstyp
  • Featured
Grid
List

Portomaso - Malta

St Julians, Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
10Picture(s)
Möblerad lägenhet med vacker utsikt över marinan och tillgång till pool i populära Portomaso. Lägenheten är rymlig med kök, matplats och vardagsrum med utgång till terrass, två sovrum med klädkammare i anslutning, ett av sovrummen har dessutom ett badrum i direkt anslutning, gästbadrum och tvättrum finns också.
€630,000

Mellieha - Malta

Mellieha, Malta

3Bedroom(s)
4Bathroom(s)
15Picture(s)
Fin friliggande villa med vacker utsikt i trevligt område, med pool, trädgård, kök, stort vardagsrum, tre sovrum, kontorsrum, fyra badrum, bastu, förråd och garage för två bilar.
€1,295,000

Mellieha - Malta

Mellieha, Malta

1Bedroom(s)
1Bathroom(s)
3Picture(s)
Tips till den som vill bo precis vid havet med fantastisk havsutsikt i en mindre lägenhet med ett sovrum, badrum, kök och vardagsrum i ett och en balkong tillräckligt stor för ett matbord.
€213,000

Kalkara - Malta

Kalkara, Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
7Picture(s)
Ny seafront-lägenhet med direkt utsikt över viken och marinan. Lägenheten är möblerad, har kök och vardagsrum med öppen planlösning, två sovrum, två badrum, balkong och terrass. Totalytan är c 85 kvm.
€390,000

Xaghra - Gozo

Xaghra, Gozo, Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
11Picture(s)
Takvåning i skalform med stor terrass och vacker utsikt över Ramladalen med havet i bakgrunden. Lägenheten har två sovrum, förrådsrum, vardagsum och kök med öppen planlösning, två badrum och två terrasser .
€250,000

Paola - Malta

Paola, Malta

1Bedroom(s)
1Bathroom(s)
5Picture(s)
Möblerad lägenhet en trappa upp i centralt läge med gångavstånd till torget och affärer mm. Lägenheten har separat kök, vardagsrum, sovrum, badrum, balkong samt liten terrass. Totalytan är c 67 kvm.
€120,000

Qawra - Malta

Qawra, Malta

3Bedroom(s)
2Bathroom(s)
2Parking(s)
5Picture(s)
Lägenhet två trappor upp med havsutsikt, tre balkonger, bra planering, tre sovrum varav ett har badrum med dusch i direkt anslutning, separat badrum, kök och vardagsrum. Dessutom ingår garage för en bil och carport.
€245,000

Sliema - Malta

Sliema, Malta

4Bedroom(s)
2Bathroom(s)
12Picture(s)
Hus med golvvärme och takterrass med utsikt i centrala Sliema. Bottenvåningen består av ett kapprum, vardagsrum, stort och fullt utrustat kök, toalett och innergård. En trappa upp finns tre sovrum, ett badrum och en liten terrass. Två trappor upp finns ytterligare ett sovrum, badrum och ett kitchenette. Högst upp i huset finns tvättrum, en mindre och en större terrass.
€530,000

Madliena - Malta

Madliena, Malta

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
15Picture(s)
Möblerad lägenhet med tillgång till pool och trädgård i lugnt område strax norr om St Julians. Lägenheten har stor balkong (2m x 8m) med vacker utsikt, kök och vardagsrum med öppen planlösning, två sovrum, luftkonditionering, centralvärme och ett garage för två bilar.
€585,000

Marsaxlokk - Malta

Marsaxlokk, Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
4Picture(s)
Lägenhet på ritningsstadiet. Lägenheten planeras ha stort vardagsrum och kök med öppen planlösning, två sovrum, två badrum och terrass med utsikt över gröna fält med havet på avstånd. Lägenheten beräknas vara klar i juni 2021. Badrum, kök och innerdörrar ingår inte i priset, Huset kommer att ha 15 lägenheter med vacker utsikt. Garage finns att köpa.
€200,000

Xghajra - Malta

Xghajra, Malta

3Bedroom(s)
2Bathroom(s)
11Picture(s)
Takvåning vid havet med fantastisk havsutsikt. Lägenheten ligger i ett lugnt område nära Smart City och med promenadavstånd till de tre städerna. Bostaden har kök och vardagsrum med öppen planlösning och utgång till stor terrass, tre sovrum varav ett har badrum i direkt anslutning och ett familjebadrum. Dessutom finns det balkonger. Ägarskap av taket ingår.
€375,000

Gharb - Gozo

Gharb, Gozo, Malta

3Bedroom(s)
2Bathroom(s)
3Parking(s)
18Picture(s)
Friliggande rymlig villa med trädgård, pool och terrass med utsikt över land med havet i bakgrunden. På nedre plan finns två stora rum/ sovrum, kök och vardagsrum med utgång till trädgård och pool. En trappa upp finns tre sovrum, två badrum, kök och vardagsrum med öppen spis och utgång till terrassen med den vackra utsikten. Garage för tre bilar ingår. Freehold.
€995,000
39 Results returned.Per Page