Sök bostad

Nedan finner du ett urval av bostäder som är aktuella för försäljning på Malta eller Gozo. För att söka i hela bostadsbeståndet, vänligen klicka här.

Observera att kartorna enbart visar i vilken stad fastigheten är och ej exakt adress.

Sorteringsalternativ
  • Pris
  • Bilder
  • Objektstyp
  • Favoriter
Grid
List

Marsalforn - Gozo

Marsalforn, Gozo, Malta

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
6Bild(er)
Nybyggd möblerad lägenhet med utsikt över land med havet I bakgrunden. Lägenheten har kök och vardagsum med utgång till terrass, två sovrum, badrum och balkong.
€168,000

Mellieha - Malta

Mellieha, Malta

3Bedroom(s)
2Bathroom(s)
8Bild(er)
Möblerad lägenhet nära stranden. Lägenheten har utsikt över hav och land, två balkonger, kök och vardagsrum i ett, tre rejäla sovrum, två badrum och tvättrum. Totalytan är c 120 kvm. Freehold.
€275,000

Xaghra - Gozo

Xaghra, Gozo, Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
3Bild(er)
Lägenhet, i skalform, nu på ritning, med stora balkonger och tillgång till pool. Lägenheten planeras ha stort kök och vardagsrum med öppen planlösnin, två sovrum, två badrum och beräknas vara klar i mars 2022. Garageplats finns att köpa. Ytan är c 95 kvm.
€125,000

Xlendi - Gozo

Xlendi, Gozo, Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
8Bild(er)
Möblerad lägenhet med terrass och vacker utsikt, två balkonger, kök och vardagsrum med öppen planlösning, två sovrum varav ett har badrum i direkt anslutning, och ytterligare ett badrum.
€280,000

Nadur - Gozo

Nadur, Gozo, Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
6Bild(er)
Takvåning i skalform med två terrasser och vacker utsikt. Om hjälp önskas att få den färdigställd kan det ordnas. Lägenheten är förberedd för kök med stort vardagsrum och öppen planlösning, två sovrum och två badrum samt två terrasser med vacker utsikt. Totalytan är c 95 kvm.
€205,000

Xlendi - Gozo

Xlendi, Gozo, Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
7Bild(er)
Maisonette, lägenhet på bottenvåningen med egen ingång från gatan, i vacker miljö med fantastisk utsikt över land och hav och dessutom närhet till vandringsled, restauranger och affärer. Lägenheten är möblerad och ljus med stora fönster och glasdörrar. Den har stort kök och vardagsrum med utgång till terrass, två sovrum, två badrum Totalytan är c 72 kvm.
€370,000

Cospicua - Malta

Cospicua, Cottonera, Malta

2Bedroom(s)
3Bathroom(s)
10Bild(er)
Hus med karaktär och utsikt från terrassen i en av de historiska tre städerna. Huset har hall, innergård, två sovrum, tre badrum varav två i anslutning till sovrummen, två balkonger samt kök och vardagsrum på övre plan med utgång till terrass. Huset kan delas I två mindre enheter.
€255,000

Birzebbugia - Malta

Birzebbugia, Malta

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
7Bild(er)
Seafront-lägenhet högst upp i huset med havet intill. Lägenheten har kök och vardagsrum med öppen planlösning och utgång till rejäl balkong, två sovrum, arbetsrum/ förråd och badrum.
€238,000

Sliema - Malta

Sliema, Malta

1Bedroom(s)
1Bathroom(s)
5Bild(er)
Ny takvåning med fin utsikt över staden, viken och Valletta i bakgrunden. Lägenheten säljs färdig med badrum och dörrar. Den har två terrasser stort vardagsrum kombinerat med kök, ett sovrum och ett badrum.
€270,000

Sliema - Malta

Sliema, Malta

3Bedroom(s)
2Bathroom(s)
11Bild(er)
Seafront-lägenhet med terrass och fantastisk utsikt över havet, Valletta och Manoel Island. Lägenheten är möblerad, har kök och stort vardagsrum med öppen planlösning, tre sovrum, två badrum och tvättrum.
€850,000

Zebbug - Gozo

Zebbug, Gozo, Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
3Bild(er)
Möblerad lägenhet med vacker utsikt över naturen och viss havsutsikt. Lägenheten har en kvadratisk utformning, kök och vardagsrum med öppen planlösning och utgång till terrass, två sovrum, två badrum och terrass. Freehold.
€175,000

Sliema - Malta

Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
4Bild(er)
Centralt belägen lägenhet några minuter från strandpromenaden. Lägenheten planeras ha två sovrum, två badrum, en främre balkong och en bakre balkong. Säljes i skalform eller färdig.
€250,000
42 Results returned.Per Page