Sök bostad

Nedan finner du ett urval av bostäder som är aktuella för försäljning på Malta eller Gozo. För att söka i hela bostadsbeståndet, vänligen klicka här.

Observera att kartorna enbart visar i vilken stad fastigheten är och ej exakt adress.

Sorteringsalternativ
  • Pris
  • Bilder
  • Objektstyp
  • Favoriter
Grid
List

Mellieha - Malta

Mellieha, Malta

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
5Bild(er)
Möblerad lägenhet på bottenvåningen med vacker utsikt. Lägenheten har två sovrum, badrum och balkong med utsikt över gröna ytor och havet på avstånd.
€135,000

Marsascala - Malta

Marsascala, Malta

1Bedroom(s)
1Bathroom(s)
7Bild(er)
Dessa lägenheter är nya på marknaden och säljs färdiga med badrum, luftkonditionering, isolering, solpaneler mm. Här finns det möjlighet att köpa en lägenhet med ett, två eller tre sovrum. Pris från 150 000 € för maisonette med ett sovrum samt stort kök och vardagsrum och upp till 290 000 € för ett penthouse (ref 422195) med två sovrum och stor terrass..
€150,000

Zebbug - Gozo

Zebbug, Gozo, Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
3Bild(er)
Möblerad lägenhet med vacker utsikt över naturen och viss havsutsikt. Lägenheten har en kvadratisk utformning, kök och vardagsrum med öppen planlösning och utgång till terrass, två sovrum, två badrum och terrass. Freehold.
€175,000

Sliema - Malta

Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
4Bild(er)
Centralt belägen lägenhet några minuter från strandpromenaden. Lägenheten planeras ha två sovrum, två badrum, en främre balkong och en bakre balkong. Säljes i skalform eller färdig.
€250,000

Marsalforn - Gozo

Marsalforn, Gozo, Malta

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
9Bild(er)
Möblerad lägenhet i centrum av Marsalforn med närhet till både strand och många restauranger. Lägenheten har väl tilltaget kök och vardagsrum med utgång till balkong, ett större och ett mindre sovrum samt badrum med dusch.
€135,000

Qala - Gozo

Qala, Gozo, Malta

1Bedroom(s)
1Bathroom(s)
9Bild(er)
Hus med vacker utsikt från takterrassen i utkanten av den gemytliga byn Qala. Huset har kök och vardagsrum med öppen planlösning och utgång till liten trädgård med grillplats, stort sovrum med badrum i anslutning och takterrass. Här finns det möjlighet att lägga till ett sovrum.
€325,000

Sliema - Malta

Sliema, Malta

4Bedroom(s)
5Bathroom(s)
18Bild(er)
Town house med trädgård, terrasser med utsikt och balkonger, kök och vardagsrum med öppen planlösning, fyra sovrum med egna badrum i anslutning, dessutom ett badrum, arbetsrum och allrum med ett mindre kök. Det finns här även möjlighet att köpa till garage.
€749,000

Marsalforn - Gozo

Marsalforn, Gozo, Malta

3Bedroom(s)
2Bathroom(s)
1Parking(s)
13Bild(er)
Lägenhet i ett lugnt område med pool, närhet till strand och många restauranger. Lägenheten har kök och vardagsrum med öppen planlösning, tre sovrum, två badrum, tvättrum, två balkonger och utsikt över land från framsidan och havet på avstånd från den bakre sidan. Ett garage ingår. Freehold.
€220,000

Kalkara - Malta

Kalkara, Malta

4Bedroom(s)
2Bathroom(s)
1Parking(s)
14Bild(er)
Möblerad lägenhet med fyra sovrum, det fjärde sovrummet används idag som klädkammare, två badrum, tvättrum och balkong samt garage och tillgång till pool på husets tak med härlig utsikt över hamnen. Garage för en bil ingår.
€355,000

Gzira - Malta

Gzira, Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
1Bild(er)
Här ges möjlighet att köpa en trevligt planerad lägenhet på ritningsstadiet. Denna hörnlägenhet med terrass på c 36 kvm och plats för pool, två sovrum och två badrum säljs i skalform och beräknas vara klar i slutet av 2020.
€243,000

Fort Cambridge, Sliema - Malta

Sliema, Malta

3Bedroom(s)
2Bathroom(s)
4Bild(er)
Stor lägenhet med terrass, havsutsikt och tillgång till trädgård och pool. Lägenheten har hall, kök, stort vardagsrum med utgång till terrassen, tre sovrum varav det ena har badrum i direkt anslutning, tvättrum och ytterligare ett badrum. Freehold.
€790,000

The Shore Line at Smart City - Malta

Smart City, Malta

1Bedroom(s)
2Bathroom(s)
3Bild(er)
Lyxigt boende under uppbyggnad vid havet i ett komplex med shoppingcentrum, restauranger och pool direkt vid havet. Lägenhet med hall, kök och vardagsrum i ett med utgång till terrass om c 20 kvm och utsikt över havet, ett sovrum med badrum i anslutning, gästbadrum och tvättrum.
€325,000
45 Results returned.Per Page