Sök bostad

Nedan finner du ett urval av bostäder som är aktuella för försäljning på Malta eller Gozo. För att söka i hela bostadsbeståndet, vänligen klicka här.

Observera att kartorna enbart visar i vilken stad fastigheten är och ej exakt adress.

Sorteringsalternativ
  • Pris
  • Bilder
  • Objektstyp
  • Favoriter
Grid
List

St Pauls Bay

St Pauls Bay, Malta

3Bedroom(s)
2Bathroom(s)
8Bild(er)
En väl underhållen äldre, mysig lägenhet med vacker utsikt över naturen, öppen spis och två balkonger. Lägenheten ligger tre trappor upp och har rejält kök, vardagsrum, två större sovrum, ett mindre sovrum och två badrum. Totalytan är c 105 kvm.
€265,000

St Julians - Malta

St Julians, Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
11Bild(er)
Penthouse i lyxigt utförande och med vid utsikt över staden hela vägen mot Valletta och med glimt av havet från terrasserna. Lägenheten har förutom två terrasser stort vardagsrum med kök kombinerat, två sovrum varav det ena har badrum med golvvärme i direkt anslutning och ytterligare ett badrum med golvvärme.
€560,000

Xlendi - Gozo

Xlendi, Gozo, Malta

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
8Bild(er)
Lägenhet nära havet, restauranger och affärer. Lägenheten har två sovrum, varav ett har utgång till balkong, badrum och stort kök och vardagsrum med öppen planlösning och utgång till balkong med utsikt över den vackra omgivningen.
€185,000

Cospicua - Malta

Cospicua, Malta

1Bedroom(s)
1Bathroom(s)
13Bild(er)
Charmigt Townhouse I lugn stadsmiljö nära havet och restauranger. Huset är moderniserat men hänsyn har tagits till husets äldre karaktär. Huset består av ett allrum, tvättrum, förråd och stort badrum på entreplanet. En trappa upp finns kök och vardagsrum kombinerat och ett mycket stort sovrum.
€255,000

Cospicua - Malta

Cospicua, Malta

3Bedroom(s)
3Bathroom(s)
16Bild(er)
Äldre karaktärsfullt stenhus s k House of character med högt I tak, stora rum, valv och källare samt innergård och takterrass. .Huset har hall, gästtoalett, kök och stort vardagsrum på entreplanet. En trappa upp finns tre sovrum alla med badrum i direkt anslutning och det största sovrummet har även en klädkammare i anslutning.
€525,000

Zebbug - Gozo

Zebbug, Gozo, Malta

3Bedroom(s)
2Bathroom(s)
12Bild(er)
Stenhus s k farmhouse med fantastiskt läge och vacker utsikt över land och hav, trädgård och pool. Huset har hall, vardagsrum, kök, gästtoalett, tre sovrum varav ett har badrum i direkt anslutning, familjebadrum och stor terrass. Huset säljs möblerat och är bara att flytta in i.
€1,700,000

Cospicua

Cospicua, Malta

3Bedroom(s)
2Bathroom(s)
12Bild(er)
Charmigt äldre och ljust hörnhus med två takterrasser och utsikt. Entren leder in i en vacker hall och vidare till vardagsrum och kök samt gästtoalett. En trappa upp finns tre stora sovrum och ett badrum. Ett av sovrummen har två balkonger. Nästa våning har ett bad- och tvättrum samt ett stort rum med utgång till terrass. Huset har även två takterrasser med vid utsikt.
€395,000

St Julians - Malta

St Julians, Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
7Bild(er)
Seafront- lägenhet med obruten havsutsikt från flera rum och terrass. Lägenheten ligger nära Balluta Bay, är möblerad och har kök och vardagsrum med öppen planlösning, två sovrum, två badrum varav ett i anslutning till ett sovrum. Totalytan är c 90 kvm.
€650,000

Sliema - Malta

Sliema, Malta

3Bedroom(s)
2Bathroom(s)
13Bild(er)
Stor seafront-lägenhet med utsikt över havet, Manoel Island och Valletta. Lägenheten är möblerad och har kök och vardagsrum med öppen planlösning och utgång till rejäl balkong, tre sovrum varav ett har badrum i direkt anslutning, ytterligare ett badrum.
€790,000

Tal-Ibrag

Tal-Ibrag, Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
1Parking(s)
8Bild(er)
Ljus, rymlig och fräsch lägenhet med garage, terrass och utsikt över bebyggelse, natur och med havet i bakgrunden. Lägenheten har kök och vardagsrum med öppen planlösning och utgång till terrassen, två sovrum och två badrum samt balkong. I garaget finns utrymme för förvaring. Här är det gångavstånd till det mesta.
€545,000

Marsalforn - Gozo

Marsalforn, Gozo, Malta

3Bedroom(s)
2Bathroom(s)
1Parking(s)
14Bild(er)
Lägenhet med terrass, utsikt och tillgång till pool och garage. Lägenheten är möblerad och har kök och vardagsrum med öppen planlösning och utgång till terrassen. Den har tre sovrum, två badrum, tvättrum och balkong. Garage ingår. Här är det nära till havet, restauranger och affärer.
€295,000

Xemxija - Malta

Xemxija, Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
8Bild(er)
Penthouse I två plan sju trappor upp med natur och havsutsikt från sidan av främre balkong och terrass. Lägenheten har kök och vardagsrum I ett, två balkonger, badrum och sovrum på nedre plan. En trappa leder upp till det övre planet och ett sovrum, badrum och två terrasser. En spiraltrappa leder upp till taket. Här ingår airspace. Utomhusytan är c 30 kvm.
€350,000
34 Results returned.Per Page