Sök bostad

Nedan finner du ett urval av bostäder som är aktuella för försäljning på Malta eller Gozo. För att söka i hela bostadsbeståndet, vänligen klicka här.

Observera att kartorna enbart visar i vilken stad fastigheten är och ej exakt adress.

Sorteringsalternativ
  • Pris
  • Bilder
  • Objektstyp
  • Favoriter
Grid
List

St Angelo Mansions - Vittoriosa - Malta

Vittoriosa, Malta

3Bedroom(s)
2Bathroom(s)
17Bild(er)
Vacker och stor seafront-lägenhet med terrass och fantastisk utsikt över Grand Harbour, Kalkara och Valletta.
€820,000

Ta Monita - Marsascala - Malta

Marsascala, Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
18Bild(er)
Lägenhet fem trappor upp med terrass om c 40 kvm och vacker utsikt över Marsascala och havet. Här i SDA finns också tillgång till garage, gym och pool.
€675,000

Mellieha - Malta

Mellieha, Malta

1Bedroom(s)
1Bathroom(s)
11Bild(er)
Centralt belägen takvåning med utsikt i den lilla staden med restauranger och affärer nära och här är det också gångavstånd till Maltas längsta strand. Lägenheten har ljust kök och vardagsrum med öppen planlösning och utgång till stor främre terrass med utsikt över staden med land och hav på avstånd, ett sovrum med utgång till balkong och ett badrum.
€250,000

Tas Sellum - Mellieha - Malta

Mellieha, Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
12Bild(er)
Möblerad lägenhet med havsutsikt, tillgång till trädgård och pool samt garage. Lägenheten har rejäl terrass, kök och varvagsrum med öppen planlösning och utgång till terrassen, två sovrum varav ett har badrum i anslutning och ett gästbadrum. Lägenheten är klar för inflyttning. Freehold.
€550,000

Marsalforn - Gozo

Marsalforn, Gozo, Malta

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
9Bild(er)
Möblerad lägenhet, två trappor upp, med kök och vardagsrum kombinerat, två sovrum och ett badrum. Lägenheten har två balkonger i söderläge med utsikt över landskapet. Här är det nära till stranden, affärerna och de många restaurangerna. Totalytan är c 70 kvm.
€173,000

St Julians - Malta

St Julians, Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
9Bild(er)
Seafront-lägenhet med utsikt över havet och Spinola Bay. Lägenheten är möblerad, har kök och vardagsrum kombinerat, två sovrum varav ett har badrum i anslutning och ytterligare ett badrum samt två balkonger. Garageplats för två bilar ingår också i priset. Totalytan är c 100 kvm.
€650,000

Salina - Malta

Salina, Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
9Bild(er)
Ljus lägenhet på förhöjd bottenvåning med utsikt över natur och från sidan av balkongen ser man havet. Lägenheten är möblerad och välutrustad med kök och vardagsrum med öppen planlösning, två badrum, tvättrum och två balkonger. Totalytan är c 75 kvm.
€245,000

Sliema - Malta

Sliema, Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
15Bild(er)
Centralt beläget och renoverat townhouse med karaktär, stor takterrass, främre terrass och utsikt, kök, matsal, vardagsrum, två sovrum, två badrum, innergård, maltesisk balkong och källarvåning. Huset ligger vid en återvändsgata. Här är det nära till det mesta. Freehold.
€425,000

Qala - Gozo

Qala, Gozo, Malta

1Bedroom(s)
1Bathroom(s)
1Parking(s)
5Bild(er)
Maisonette, lägenhet med egen ingång från gatan och på bottenvåningen. Här har man vacker utsikt över naturen och havet, tillgång till pool och egen trädgård i soligt läge. Lägenheten har stort kök och vardagsrum med öppen planlösning, sovrum och badrum. Totalytan är c 80 kvm.
€230,000

Qawra - Malta

Qawra, Malta

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
6Bild(er)
Ljus lägenhet i lugn stadsmiljö, två trappor upp med utsikt över gata mot havet, kök och vardagsrum i ett, balkong, ett sovrum för dubbelsäng, ett sovrum för enkelsäng och badrum. Totalytan är c 66 kvm.
€165,000

Fort Chambray - Gozo

Fort Chambray, Ghajnsielem, Gozo, Malta

3Bedroom(s)
1Bathroom(s)
14Bild(er)
Området Fort Chambray är inspirerat av ett fort som byggdes på platsen under 1700-talet och ligger på södra delen av Gozo. Här har man gångavstånd till havet och färjan över till Malta. Denna etagelägenhet har utsikt över pooler och hav. Lägenheten består av kök, vardagsrum, tre sovrum, badrum, balkong och har tillgång till pool. Totalytan är c 200 kvm.
€435,000

xaghra - Gozo

Xaghra, Gozo, Malta

3Bedroom(s)
4Bathroom(s)
21Bild(er)
€795,000
29 Results returned.Per Page