Sök bostad

Nedan finner du ett urval av bostäder som är aktuella för försäljning på Malta eller Gozo. För att söka i hela bostadsbeståndet, vänligen klicka här.

Observera att kartorna enbart visar i vilken stad fastigheten är och ej exakt adress.

Sorteringsalternativ
  • Pris
  • Bilder
  • Objektstyp
  • Favoriter
Grid
List

Valletta - Malta

Valletta, Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
7Bild(er)
Lägenhet I historiskt intressanta huvudstaden Valletta med fantastisk utsikt över havet, Manoel Island och Sliema. Lägenheten har kök, vardagsrum, två sovrum, två badrum, arbetsrum, tre vackra balkonger och tillgång till takterrass.
€850,000

Marsalforn - Gozo

Marsalforn, Gozo, Malta

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
9Bild(er)
Maisonette med utsikt över odlingar och havet i bakgrunden och med kort gångavstånd till strand, restauranger och affärer, Lägenheten är ljus och möblerad, ligger på bottenvåningen och har kök och vardagsrum med öppen planlösning , två sovrum och ett badrum.
€225,000

Sliema - Malta

Sliema, Malta

1Bedroom(s)
1Bathroom(s)
9Bild(er)
Penthouse – etagelägenhet till mycket bra pris nära havet. Lägenheten ligger fyra trappor upp, är helt möblerad och har hall, vardagsrum med utgång till balkong, sovrum med balkong i anslutning, badrum och bakre terrass på nedre plan. En spiraltrappa leder till kök och matrum kombinerat och främre terrass med utsikt över staden samt en bakre terrass.
€320,000

St Julians - Malta

St Julians, Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
5Bild(er)
Lägenhet vid Spinola Bay med utsikt över havet. Lägenheten har kök och vardagsrum med öppen planlösning och utgång till en bred och solig balkong ( 2.70 m x 1.50 m), två sovrum, två badrum och två mindre balkonger. Totalytan är c 88 kvm. Freehold.
€685,000

Marsascala - Malta

Marsascala, Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
10Bild(er)
Lägenhet en trappa upp med utsikt över viken. Lägenheten har kök och vardagsrum med öppen planlösning och utgång till balkong, två sovrum, två badrum och ytterligare en balkong. Här är det nära till strandpromenaden, bad, restauranger och affärer. Här saknas hiss. Totalytan är c 67 kvm.
€270,000

Nadur - Gozo

Nadur, Gozo, Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
2Parking(s)
13Bild(er)
Penthouse med två terrasser, utsikt över land och hav samt tiigång till pool och garage. Lägenheten är rymlig och har stort kök och vardagsrum med öppen planlösning och utgång till den breda terrassen. Här finns också ett badrum och två sovrum båda med utgång till den bakre terrassen, Ett av sovrummen har badrum i direkt anslutning, Garaget rymmer två bilar. Airspace ingår.
€475,000

Kalkara - Malta

Kalkara, Malta

3Bedroom(s)
2Bathroom(s)
12Bild(er)
Ett vackert renoverat och helt möblerat townhouse med utsikt över havet. Huset består av vardagsrum, matsal, kök, badrum och innergård på entreplanet. En trappa upp finns två sovrum varav ett har badrum i direkt anslutning och ett tvättrum som används som sovrum nu. Huset har också en stor takterrass med vacker utsikt. Freehold.
€490,000

Cospicua - Malta

Cospicua, Malta

3Bedroom(s)
2Bathroom(s)
8Bild(er)
Karaktärsfullt äldre stenhus som möter krav på modernt boende. Huset bjuder på fantastisk utsikt så långt ögat ser från takterrassen. Vardagsrum och kök har öppen planlösning med tidstypisk maltesisk balkong. Huset har två rejäla sovrum och ett mindre samt två badrum.
€335,000

Zejtun - Malta

Zejtun, Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
8Bild(er)
Etagelägenhet s k maisonette med egen ingång från gatan och en känsa av radhus, fyra terrasser och pool med utsikt över byn och naturen.. På bottenvåningen finns en entre´ med hiss och trappa till nästa våning med allrum, två sovrum, badrum, tvättrum och terrass. På nästa nivå finns kök med vardagsrum, badrum och terrasser varav en rymmer en pool.
€425,000

Xemxija - Malta

Xemxija, Malta

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
1Parking(s)
3Bild(er)
Möblerat penthouse med terrass, fantastisk utsikt och nära vandringsleder och havet. Lägenheten består av kök och vardagsrum med öppen planlösning och utgång till den stora terrassen. Här finns två rejäla sovrum, stort badrum och till lägenheten hör också en garageplats. Airspace ingår.
€350,000

Marsascala - Malta

Marsascala, Malta

3Bedroom(s)
2Bathroom(s)
11Bild(er)
Möblerad lägenhet med fantastisk utsikt i Zongor Heights. Lägenheten har tre sovrum varav ett har badrum i direkt anslutning. ytterligare ett badrum samt kök och vardagsrum med öppen planlösning, balkong och den fina utsikten. Här är det möjligt att köpa en garageplats.
€372,000

Ghajnsielem - Gozo

Ghajnsielem, Gozo, Malta

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
3Bild(er)
Maisonette, lägenhet med privat ingång från gatan, med terrass och tillgång till pool. Lägenheten säljs på ritningsstadiet i skalform. Den planeras ha två sovrum, badrum och kök och vardagsrum med öppen planlösning och utgång till terrassen och vidare till poolen. Totalytan är c 110 kvm.
€185,000
38 Results returned.Per Page