Sök bostad

Nedan finner du ett urval av bostäder som är aktuella för försäljning på Malta eller Gozo. För att söka i hela bostadsbeståndet, vänligen klicka här.

Observera att kartorna enbart visar i vilken stad fastigheten är och ej exakt adress.

Sorteringsalternativ
  • Pris
  • Bilder
  • Objektstyp
  • Favoriter
Grid
List

Qala - Gozo

Qala, Gozo, Malta

1Bedroom(s)
1Bathroom(s)
9Bild(er)
Hus med vacker utsikt från takterrassen i utkanten av den gemytliga byn Qala. Huset har kök och vardagsrum med öppen planlösning och utgång till liten trädgård med grillplats, stort sovrum med badrum i anslutning och takterrass. Här finns det möjlighet att lägga till ett sovrum.
€325,000

Sliema - Malta

Sliema, Malta

4Bedroom(s)
5Bathroom(s)
18Bild(er)
Town house med trädgård, terrasser med utsikt och balkonger, kök och vardagsrum med öppen planlösning, fyra sovrum med egna badrum i anslutning, dessutom ett badrum, arbetsrum och allrum med ett mindre kök. Det finns här även möjlighet att köpa till garage.
€749,000

Marsalforn - Gozo

Marsalforn, Gozo, Malta

3Bedroom(s)
2Bathroom(s)
1Parking(s)
13Bild(er)
Lägenhet i ett lugnt område med pool, närhet till strand och många restauranger. Lägenheten har kök och vardagsrum med öppen planlösning, tre sovrum, två badrum, tvättrum, två balkonger och utsikt över land från framsidan och havet på avstånd från den bakre sidan. Ett garage ingår. Freehold.
€245,000

Kalkara - Malta

Kalkara, Malta

4Bedroom(s)
2Bathroom(s)
1Parking(s)
14Bild(er)
Möblerad lägenhet med fyra sovrum, det fjärde sovrummet används idag som klädkammare, två badrum, tvättrum och balkong samt garage och tillgång till pool på husets tak med härlig utsikt över hamnen. Garage för en bil ingår.
€355,000

Gzira - Malta

Gzira, Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
1Bild(er)
Här ges möjlighet att köpa en trevligt planerad lägenhet på ritningsstadiet. Denna hörnlägenhet med terrass på c 36 kvm och plats för pool, två sovrum och två badrum säljs i skalform och beräknas vara klar i slutet av 2020.
€243,000

Fort Cambridge, Sliema - Malta

Sliema, Malta

3Bedroom(s)
2Bathroom(s)
4Bild(er)
Stor lägenhet med terrass, havsutsikt och tillgång till trädgård och pool. Lägenheten har hall, kök, stort vardagsrum med utgång till terrassen, tre sovrum varav det ena har badrum i direkt anslutning, tvättrum och ytterligare ett badrum. Freehold.
€790,000

Senglea - Malta

Senglea, Malta

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
6Bild(er)
Hus med havsutsikt från varje våningsplan, kök och vardagsrum, gästtoalett och uteplats på bottenvåningen, en trappa upp finns två sovrum, arbetsrum, badrum och balkong. Huset har också en väl tilltagen takterrass.
€212,500

The Shore Line at Smart City - Malta

Smart City, Malta

1Bedroom(s)
2Bathroom(s)
3Bild(er)
Lyxigt boende under uppbyggnad vid havet i ett komplex med shoppingcentrum, restauranger och pool direkt vid havet. Lägenhet med hall, kök och vardagsrum i ett med utgång till terrass om c 20 kvm och utsikt över havet, ett sovrum med badrum i anslutning, gästbadrum och tvättrum.
€325,000

Nadur - Gozo

Nadur, Gozo, Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
5Bild(er)
Lägenheter med två till tre sovrum från 117 000 € nu på ritningsstadiet säljes i skalform med tillgång till pool och trädgård i ett lugnt område i Nadur i närheten av stränder. Lägenheterna beräknas vara klara i mars 2021. Lägenhet med en totalyta om c 90 kvm planeras ha stort kök och vardagsrum med öppen planlösning, två sovrum, två badrum och balkong.
€117,000

Nadur - Gozo

Nadur, Gozo, Malta

3Bedroom(s)
2Bathroom(s)
3Parking(s)
10Bild(er)
Lägenhet i Nadur med panoramautsikt över havet och Malta i bakgrunden. Lägenheten har en sju meter lång terrass, golvvärme, isolerade väggar, luftkonditionering, tre sovrum, två badrum, tvättrum, förrådsrum, två garage för totalt tre bilar, golvvärme och isolerade väggar.
€430,000

Cospicua

Cospicua, Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
7Bild(er)
Hus med havsutsikt och två lägenheter nära havet och restauranger. Den nedre lägenheten har kök och vardagsrum, badrum och ett sovrum samt innergård. Den övre lägenheten har kök och vardagsrum, badrum och ett sovrum samt takterrass.
€390,000

Sliema - Malta

Sliema, Malta

3Bedroom(s)
2Bathroom(s)
1Parking(s)
11Bild(er)
Lägenhet med vardagsrum och kök i vinkel, utgång till balkong med utsikt från sidan över viken, Manoel Island samt morgon- och förmiddagssol och fönster i köksdelen, tre sovrum, två badrum varav ett i direkt anslutning till ett sovrum. Garage ingår. Boendeytan är c 90 kvm. Freehold.
€390,000
44 Results returned.Per Page