Sök bostad

Nedan finner du ett urval av bostäder som är aktuella för försäljning på Malta eller Gozo. För att söka i hela bostadsbeståndet, vänligen klicka här.

Observera att kartorna enbart visar i vilken stad fastigheten är och ej exakt adress.

Sorteringsalternativ
  • Pris
  • Bilder
  • Objektstyp
  • Favoriter
Grid
List

Ghajnsielem - Gozo

Ghajnsielem, Gozo, Malta

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
9Bild(er)
Takvåning med utsikt, stor terrass, balkong, kök och vardagsrum kombinerat, två sovrum och badrum samt tillgång till pool. Från terrassen har man utsikt över poolområdet och från balkongen ser man havet. Här ingår också airspace. Totalytan är c 100 kvm.
€188,000

Qala - Gozo

Qala, Gozo, Malta

3Bedroom(s)
1Bathroom(s)
2Parking(s)
8Bild(er)
Lägenhet en trappa upp med vacker utsikt I trevlig by. Lägenheten har kök och vardagsrum med öppen planlösning, balkong och vacker utsikt över land och havet på avstånd. tre sovrum, badrum och två balkonger. Här finns dessutom garage för två bilar.
€270,000

San Lawrenz - Gozo

San lawrenz, Gozo, Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
11Bild(er)
Renoverat gammalt stenhus med karaktär, pool och fantastisk utsikt i utkanten av en trevlig by. Huset har generöst kök med matsal och vardagsum I anslutning, två sovrum, två badrum och stor terrass med vacker utsikt över gröna fält och havet. Tomtytan är c 250 kvm.
€750,000

Gzira - Malta

Gzira, Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
12Bild(er)
Ljust penthouse med terrass om c 35 kvm och utsikt ända bort till Valletta. Takvåningen har kök och vardagsrum med öppen planlösning i L-form, två sovrum, två badrum och tre balkonger. Den finns i ett centralt beläget och nybyggt hus vid ett torg nära strandpromenaden och marinan. Här finns möjlighet att köpa garageplats. Totalytan är c 98 kvm.
€445,000

St Pauls Bay - Malta

St Pauls Bay, Malta

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
5Bild(er)
Möblerad lägenhet tre trappor upp med balkong och utsikt över staden och havet på distans samt nära strandpromenad, restauranger mm. Lägenheten har kök och vardagsrum i ett, två sovrum varav ett är litet, ett badrum och två balkonger. Totalytan är c 70 kvm.
€185,000

Xemxija

xemxija, Malta

3Bedroom(s)
2Bathroom(s)
8Bild(er)
Lägenhet med havsutsikt och terrass, kök och vardagsrum i ett, tre sovrum och två badrum samt tvättrum. Totalytan är c 150 kvm.
€270,000

Fort Cambridge, Sliema - Malta

Sliema, Malta

2Bedroom(s)
3Bathroom(s)
1Parking(s)
18Bild(er)
Fullt möblerad lägenhet, 8 tr upp med obruten havsutsikt, stort kök och vardagsrum med öppen planlösning och utgång till terrass, två rejäla sovrum med badrum i anslutning, gästbadrum och tvättrum. Här finns även en terrass på baksidan. Till lägenheten hör också ett garage. Totalytan är c 200 kvm. Fort Cambridge inår i ett SDA. (Special Designated Areas) Freehold.
€875,000

Xlendi - Gozo

Xlendi, Gozo, Malta

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
3Bild(er)
Lägenhet i skalform med närhet till strand, restauranger, vandringsled och busshållplats. Lägenheten är planerad med kök och vardagsrum, två sovrum och ett badrum samt har en bakre och en främre balkong.
€122,500

Sliema - Malta

Sliema, Malta

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
10Bild(er)
Takvåning med terrass på både framsidan och baksidan med vid utsikt över staden och havet skymtas i bakgrunden. Lägenheten ligger sex trapper upp och har kök, vardagsrum, två sovrum, ett badrum och förråd.
€295,000

Senglea - Malta

Senglea, Malta

3Bedroom(s)
2Bathroom(s)
14Bild(er)
Historiskt hus som en gång tjänade som hus för riddarnas jaktklubb. Huset är ett av få hus som var intakt efter krigen och har kvar många historiska detaljer. Huset är ett hörnhus och har utsikt över marinan från den stora takterrassen.
€795,000

Mellieha - Malta

Mellieha, Malta

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
9Bild(er)
Penthouse som kan behöva lite uppfräschning tre trappor upp med vacker utsikt och nära stranden I den lilla charmiga staden i norr. Lägenheten har kök och vardagsrum med öppen planlösning och utgång till terrass med havsutsikt, två sovrum, ett badrum och terrass även på baksidan. Här saknas hiss.
€213,000

Nadur - Gozo

Nadur, Gozo, Malta

2Bedroom(s)
7Bild(er)
Renoveringsobjekt. Hus i stort behov av renovering. Huset ligger centralt i den trevliga byn och har två rum på bottenvåningen och två rum en trappa upp samt takterrass med utsikt över byn och naturen.
€150,000
40 Results returned.Per Page