Sök bostad

Nedan finner du ett urval av bostäder som är aktuella för försäljning på Malta eller Gozo. För att söka i hela bostadsbeståndet, vänligen klicka här.

Observera att kartorna enbart visar i vilken stad fastigheten är och ej exakt adress.

Sorteringsalternativ
  • Pris
  • Bilder
  • Objektstyp
  • Favoriter
Grid
List

Sliema - Malta

Sliema, Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
7Bild(er)
Centralt belägen lägenhet med balkong och viss havsutsikt. Här ingår även garageplats. Lägenheten ligger nära havet och har kök i anslutning till vardagsrummet, gästbadrum, två sovrum varav ett har klädkammare och badrum i anslutning, Freehold.
€468,000

St julians - Malta

St Julians, Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
16Bild(er)
Ny, designad och fullt möblerad seafront-lägenhet med terrass och vid och vacker havsutsikt. Lägenheten har kök och vardagsrum kombinerat och med utgång till terrass, två sovrum varav det ena har badrum i anslutning, familjebadrum, tvättrum med full utrustning. Totalytan är c 110 kvm. Freehold.
€785,000

Vittoriosa - Malta

Vittoriosa, Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
7Bild(er)
Seafront-lägenhet med fantastisk utsikt över marinan och grannstaden Senglea. Lägenheten har kök och vardagsrum med öppen planlösning, två sovrum och två badrum. Här är det nära till restauranger, affärer och båten tar en snabbt till Valletta.
€585,000

Savoy Gardens, Gzira - Malta

Gzira, Malta

1Bedroom(s)
1Bathroom(s)
12Bild(er)
Penthouse med två stora terrasser och utsikt ända bort till Valletta och finns i Gziras mest eftertraktade område Savoy Gardens. Lägenheten är ljus och rymlig med kök och vardagsrum I ett och utgång till terrass 6.30 x 5.20 m, stort sovrum med utgång till bakre terrass 2.20 x 6.30 m , badrum och en balkong. Totalytan är c 100 kvm.
€350,000

Sliema - Malta

Sliema, Malta

3Bedroom(s)
2Bathroom(s)
10Bild(er)
Möblerad seafront-lägenhet på populära Qui-Si-Sana nära shopping och restauranger. Lägenheten består av hall, kök och vardagsrum med öppen planlösning och utgång till terrass med öppen havsutsikt, badrum, tre sovrum varav ett har badrum och klödkammare i direkt anslutning och ytterligare en terrass på baksidan. Freehold.
€860,000

Vittoriosa - Malta

Vittoriosa, Malta

3Bedroom(s)
2Bathroom(s)
14Bild(er)
Karaktärsfullt hus, renoverat och unikt placerat med fantastisk utsikt över Grand Harbour, Valletta och Senglea. Huset har hall, liten innergård med möjlighet att installera hiss, förrådsrum, Stort kök och vardagsrum, tre sovrum, arbetsrum, badrum och ytterligare ett badrum i anslutning till ett av sovrummen. Här finns också en jacuzzi och terrasser med 360 graders utsikt.
€950,000

Marsalforn - Gozo

Marsalforn, Gozo, Malta

1Bedroom(s)
1Bathroom(s)
7Bild(er)
Här är det nära till havet, restauranger och affärer. Penthouse med väl tilltagna rum, kök och vardagsrum i ett med utgång till terrass och fin utsikt över naturen, ett sovrum, ett badrum och ytterligare en terrass. Här ingår också air space och solpaneler.
€169,000

Marsalforn - Gozo

Marsalforn, Gozo, Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
8Bild(er)
Ljus och möblerad lägenhet med terrass och tillgång till pool. Lägenheten har kök och vardagsrum med öppen planlösning och utgång till terrass, två sovrum varav det ena har badrum med dusch i direkt anslutning samt ytterligare ett badrum och ett förråd.
€235,000

Mellieha - Malta

Mellieha, Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
1Parking(s)
6Bild(er)
Seafront- och hörnlägenhet högst upp med utsikt över land och hav. Lägenheten har kök och vardagsrum kombinerat med utgång till terrass om 32 kvm, två sovrum, två badrum och tvättrum. Lägenheten säljs färdig utan skräp men med badrum och dörrar doch inte kök. Här ingår också garageplats.
€489,000

Senglea - Malta

Senglea, Malta

3Bedroom(s)
2Bathroom(s)
7Bild(er)
Tounhouse med kök och vardagsrum kombinerat, badrum och innergård på bottenplanet, en trappa upp ligger ett sovrum och två trappor upp finns ytterligare ett kök och vardagsrum kombinerat, två sovrum och badrum. Taket bjuder på tvättrum, vacker utsikt över havet och stor yta för utevistelse.
€330,000

Bugibba - Malta

Bugibba, Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
8Bild(er)
Penthouse, fem trappor upp, med ljust kök och vardagsrum kombinerat och med utgång till stor terrass med utsikt över staden och havet på avstånd, två sovrum det ena har badrum I anslutning, familjebadrum utrustat med tvättmaskin. Här är det nära till havet, affärer, restauranger mm.
€265,000

Sliema - Malta

Sliema, Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
12Bild(er)
Fullt möblerad lägenhet med terrass och fantastisk utsikt över viken, Valletta och Manoel Island. Lägenheten har kök och vardagsrum med öppen planlösning och utgång till terrassen, två sovrum med badrum i anslutning, klädkammare och gästbadrum. Hela lägenheten har AC. Här finns också möjlighet till garageplats. Totalytan är c 115 kvm.
€850,000
36 Results returned.Per Page