Sök bostad

Nedan finner du ett urval av bostäder som är aktuella för försäljning på Malta eller Gozo. För att söka i hela bostadsbeståndet, vänligen klicka här.

Observera att kartorna enbart visar i vilken stad fastigheten är och ej exakt adress.

Sort Option
  • Pris
  • Bilder
  • Objektstyp
  • Featured
Grid
List

Madliena - Malta

Madliena, Malta

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
15Picture(s)
Möblerad lägenhet med tillgång till pool och trädgård i lugnt område strax norr om St Julians. Lägenheten har stor balkong (2m x 8m) med vacker utsikt, kök och vardagsrum med öppen planlösning, två sovrum, luftkonditionering, centralvärme och ett garage för två bilar.
€585,000

Marsaxlokk - Malta

Marsaxlokk, Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
4Picture(s)
Lägenhet på ritningsstadiet. Lägenheten planeras ha stort vardagsrum och kök med öppen planlösning, två sovrum, två badrum och terrass med utsikt över gröna fält med havet på avstånd. Lägenheten beräknas vara klar i juni 2021. Badrum, kök och innerdörrar ingår inte i priset, Huset kommer att ha 15 lägenheter med vacker utsikt. Garage finns att köpa.
€200,000

Xghajra - Malta

Xghajra, Malta

3Bedroom(s)
2Bathroom(s)
11Picture(s)
Takvåning vid havet med fantastisk havsutsikt. Lägenheten ligger i ett lugnt område nära Smart City och med promenadavstånd till de tre städerna. Bostaden har kök och vardagsrum med öppen planlösning och utgång till stor terrass, tre sovrum varav ett har badrum i direkt anslutning och ett familjebadrum. Dessutom finns det balkonger. Ägarskap av taket ingår.
€375,000

Gharb - Gozo

Gharb, Gozo, Malta

3Bedroom(s)
2Bathroom(s)
3Parking(s)
18Picture(s)
Friliggande rymlig villa med trädgård, pool och terrass med utsikt över land med havet i bakgrunden. På nedre plan finns två stora rum/ sovrum, kök och vardagsrum med utgång till trädgård och pool. En trappa upp finns tre sovrum, två badrum, kök och vardagsrum med öppen spis och utgång till terrassen med den vackra utsikten. Garage för tre bilar ingår. Freehold.
€995,000

Qala - Gozo

Qala, Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
6Picture(s)
Takvåning i skalform tre trappor upp. Lägenheter köps allt oftare på ritningsstadiet eller i skalform. Lägenheten är förberedd för två sovrum, två badrum, kök och matrum, vardagsrum och två stora terrasser med utsikt över land och hav. Totalytan är c 100 kvm.
€175,000

Fort Chambray - Gozo

Fort Chambray, Gozo, Malta

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
11Picture(s)
Lägenheter från 225 000 € i det historiska området Fort Chambray som ligger nära färjan. Idag rymmer området lägenheter och hus med vacker utsikt över land och hav samt trädgårdar och pooler. Här finns lägenheter med två sovrum samt vardagsrum och kök kombinerat från 225 000 € . Priserna varierar mest beroende på utsikt men också beoende på storlek.
€225,000

Fort Chambray - Gozo

Fort Chambray, Gozo, Malta

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
6Picture(s)
Fort Chambray är ett historiskt område och byggnaderna är anpassade till miljön. Idag rymmer området lägenheter och hus med vacker utsikt över land och hav samt trädgårdar och pooler. Här finns lägenheter med två sovrum samt vardagsrum och kök kombinerat med utgång till balkong eller uteplats från 225 000 €.
€225,000

Xaghra - Gozo

Xaghra, Gozo, Malta

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
5Picture(s)
Nytt komplex med pool såväl inomhus som utomhus. Lägenheterna säljs i skalform och varierar i storlek från ett till tre sovrum och de säljs snabbt. Här finns det möjlighet att köpa garage. 120 000 € för lägenhet med två sovrum och balkong. Totalytan är c 90 kvm. Här finns också takvåningar.
€120,000

San Gwann - Malta

San Gwann, Malta

3Bedroom(s)
3Bathroom(s)
2Parking(s)
10Picture(s)
Möblerad och designad takvåning med stor terrass och utsikt över stor del av Malta inklusive St Julians, Sliema och Valletta med havet i bakgrunden. Takvåningen ligger i ett lugnt område men ändå centralt. Här finner man det mesta man kan önska sig såsom enorm terrass med pool och utekök. Alla rum har utgång till terrassen.
€880,000

Xaghra - Gozo

Xaghra, Gozo, Malta

4Bedroom(s)
3Bathroom(s)
10Picture(s)
Vackert hus i vacker omgivning. Huset har utsikt över land och havsutsikt från takterrassen. Här finns både trädgård och pool. Huset har hall, kök med plats för matbord och stor öppning mot vardagsrum, fyra sovrum och tre badrum.
€775,000

Kalkara - Malta

Kalkara, Malta

1Bedroom(s)
1Bathroom(s)
6Picture(s)
Seafront. Maisonette vid havet med fantastisk utsikt. Maisonette innebär att lägenheten har egen ingång från gatan. Denna äldre lägenhet ligger en trappa upp. Den har ett rymligt vardagsrum, kök, ett sovrum, förvaringsrum, ett badrum och balkong. Totalytan är c 64 kvm. Freehold.
€275,000

Ghasri - Gozo

Ghasri, Gozo, Malta

3Bedroom(s)
3Bathroom(s)
11Picture(s)
Rustikt hus med pool, solig terrass och trädgård i lugnt område med utsikt över land och havet i bakgrunden. Huset har kök, tre sovrum varav två har badrum i direkt anslutning, separat badrum, kontorsrum och vardagsrum med stora dörrar som leder ut till den soliga terrassen och poolen.
€575,000
43 Results returned.Per Page