Sök bostad

Nedan finner du ett urval av bostäder som är aktuella för försäljning på Malta eller Gozo. För att söka i hela bostadsbeståndet, vänligen klicka här.

Observera att kartorna enbart visar i vilken stad fastigheten är och ej exakt adress.

Sorteringsalternativ
  • Pris
  • Bilder
  • Objektstyp
  • Favoriter
Grid
List

Fort Chambray - Gozo

Fort Chambray, Ghajnsielem, Gozo, Malta

3Bedroom(s)
1Bathroom(s)
14Bild(er)
Området Fort Chambray är inspirerat av ett fort som byggdes på platsen under 1700-talet och ligger på södra delen av Gozo. Här har man gångavstånd till havet och färjan över till Malta. Denna etagelägenhet har utsikt över pooler och hav. Lägenheten består av kök, vardagsrum, tre sovrum, badrum, balkong och har tillgång till pool. Totalytan är c 200 kvm.
€435,000

xaghra - Gozo

Xaghra, Gozo, Malta

3Bedroom(s)
4Bathroom(s)
21Bild(er)
€795,000

Sliema - Malta

Sliema, Malta

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
10Bild(er)
Seafront-lägenhet 7 tr upp i Sliema med kök och vardagsrum i ett med utgång till balkong och fri utsikt över strandpromenad, hav, Manoel Island och Valletta. Lägenheten har två sovrum, ett badrum och är möblerad. Totalytan är c 95 kvm.
€515,000

Marsascala - Malta

Marsascala, Malta

3Bedroom(s)
2Bathroom(s)
3Parking(s)
13Bild(er)
Takvåning, etagelägenhet, med stor terrass och obruten vid havsutsikt. Lägenheten har hall, tre sovrum och två badrum på nedre plan och har kök och vardagsrum med utgång till terrassen samt toalett på övre plan. Här finns också ett garage på gatunivå med plats för tre bilar, toalett och innergård. Utomhusytan är c 50 kvm 0ch totalytan c 170 kvm.
€630,000

Kalkara - Malta

Kalkara, Malta

2Bedroom(s)
3Bathroom(s)
14Bild(er)
Townhouse med utsikt och ljus. Detta fina hus är modernt inuti med kök och vardagsrum med utgång till balkong på bottenplanet, en trappa ner finns badrum, förråd och kontorsrum med utgång till innergård, en trappa upp från entreplanet finns två sovrum och två badrum och högst upp finns terrass med fin utsikt, tvättrum och gästtoalett.
€478,000

Gzira - Malta

Gzira, Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
12Bild(er)
Ljust penthouse med terrass om c 35 kvm och utsikt ända bort till Valletta. Takvåningen har kök och vardagsrum med öppen planlösning i L-form, två sovrum, två badrum och tre balkonger. Den finns i ett centralt beläget och nybyggt hus vid ett torg nära strandpromenaden och marinan. Här finns möjlighet att köpa garageplats. Totalytan är c 98 kvm.
€395,000

Xemxija

xemxija, Malta

3Bedroom(s)
2Bathroom(s)
8Bild(er)
Lägenhet med havsutsikt och terrass, kök och vardagsrum i ett, tre sovrum och två badrum samt tvättrum. Totalytan är c 150 kvm.
€270,000

Nadur - Gozo

Nadur, Gozo, Malta

2Bedroom(s)
7Bild(er)
Renoveringsobjekt. Hus i stort behov av renovering. Huset ligger centralt i den trevliga byn och har två rum på bottenvåningen och två rum en trappa upp samt takterrass med utsikt över byn och naturen.
€150,000

St Julians - Malta

St Julians, Malta

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
13Bild(er)
Seafront-lägenhet fyra trappor upp i mycket centralt läge med fin utsikt över Spinola Bay och havet. Lägenheten är ljus och har två balkonger, kök och vardagsrum kombinerat, två sovrum, badrum och ett förrådsrum. Totalytan är c 100 kvm.
€595,000

Xlendi - Gozo

Xlendi, Gozo, Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
7Bild(er)
Maisonette, lägenhet på bottenvåningen med egen ingång från gatan, i vacker miljö med fantastisk utsikt över land och hav och dessutom närhet till vandringsled, restauranger och affärer. Lägenheten är möblerad och ljus med stora fönster och glasdörrar. Den har stort kök och vardagsrum med utgång till terrass, två sovrum, två badrum Totalytan är c 72 kvm.
€390,000

The Shore Line at Smart City - Malta

Smart City, Malta

1Bedroom(s)
2Bathroom(s)
3Bild(er)
Lyxigt boende under uppbyggnad vid havet i ett komplex med shoppingcentrum, restauranger och pool direkt vid havet. Lägenhet med hall, kök och vardagsrum i ett med utgång till terrass om c 20 kvm och utsikt över havet, ett sovrum med badrum i anslutning, gästbadrum och tvättrum.
€350,000

Sliema - Malta

Sliema, Malta

3Bedroom(s)
2Bathroom(s)
1Parking(s)
12Bild(er)
Lägenhet med vardagsrum och kök i vinkel, utgång till balkong med utsikt från sidan över viken, Manoel Island samt morgon- och förmiddagssol och fönster i köksdelen, tre sovrum, två badrum varav ett i direkt anslutning till ett sovrum. Garage ingår. Boendeytan är c 90 kvm. Freehold.
€350,000
31 Results returned.Per Page