Sök bostad

Nedan finner du ett urval av bostäder som är aktuella för försäljning på Malta eller Gozo. För att söka i hela bostadsbeståndet, vänligen klicka här.

Observera att kartorna enbart visar i vilken stad fastigheten är och ej exakt adress.

Sorteringsalternativ
  • Pris
  • Bilder
  • Objektstyp
  • Favoriter
Grid
List

Kalkara - Malta

Kalkara, Malta

2Bedroom(s)
3Bathroom(s)
14Bild(er)
Townhouse med utsikt och ljus, två terrasser, balkong, innergård, kök och vardagsrum i ett, två - tre sovrum och tre badrum,
€478,000

Gzira - Malta

Gzira, Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
12Bild(er)
Ljust penthouse med terrass om c 35 kvm och utsikt ända bort till Valletta. Takvåningen har kök och vardagsrum med öppen planlösning i L-form, två sovrum, två badrum och tre balkonger. Den finns i ett centralt beläget och nybyggt hus vid ett torg nära strandpromenaden och marinan. Här finns möjlighet att köpa garageplats. Totalytan är c 98 kvm.
€395,000

Xemxija

xemxija, Malta

3Bedroom(s)
2Bathroom(s)
8Bild(er)
Lägenhet med havsutsikt och terrass, kök och vardagsrum i ett, tre sovrum och två badrum samt tvättrum. Totalytan är c 150 kvm.
€270,000

Senglea - Malta

Senglea, Malta

3Bedroom(s)
2Bathroom(s)
14Bild(er)
Historiskt hus som en gång tjänade som hus för riddarnas jaktklubb. Huset är ett av få hus som var intakt efter krigen och har kvar många historiska detaljer. Huset är ett hörnhus och har utsikt över marinan från den stora takterrassen.
€795,000

Mellieha - Malta

Mellieha, Malta

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
9Bild(er)
Penthouse som kan behöva lite uppfräschning tre trappor upp med vacker utsikt och nära stranden I den lilla charmiga staden i norr. Lägenheten har kök och vardagsrum med öppen planlösning och utgång till terrass med havsutsikt, två sovrum, ett badrum och terrass även på baksidan. Här saknas hiss.
€213,000

Nadur - Gozo

Nadur, Gozo, Malta

2Bedroom(s)
7Bild(er)
Renoveringsobjekt. Hus i stort behov av renovering. Huset ligger centralt i den trevliga byn och har två rum på bottenvåningen och två rum en trappa upp samt takterrass med utsikt över byn och naturen.
€150,000

St Julians - Malta

St Julians, Malta

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
13Bild(er)
Seafront-lägenhet fyra trappor upp i mycket centralt läge med fin utsikt över Spinola Bay och havet. Lägenheten är ljus och har två balkonger, kök och vardagsrum kombinerat, två sovrum, badrum och ett förrådsrum. Totalytan är c 100 kvm.
€595,000

Qala - Gozo

Qala, Gozo, Malta

1Bedroom(s)
1Bathroom(s)
9Bild(er)
Litet charmigt hus i utkanten av byn Qala och med gångavstånd till stranden. Huset har kök och vardagsrum i ett med utgång till en liten trädgård och grillplats, stort sovrum och badrum samt takterrass med utsikt över land och hav. Här finns det möjlighet att göra ett sovrum till. Tomtytan är c 150 kvm.
€340,000

Marsascala - Malta

Marsascala, Malta

3Bedroom(s)
2Bathroom(s)
8Bild(er)
Ljus lägenhet med fin havsutsikt, stort vardagsrum och kök med öppen planlösning, två balkonger, tre sovrum och två badrum. Totalytan är c 120 kvm.
€290,000

Xaghra - Gozo

Xaghra, Gozo, Malta

3Bedroom(s)
2Bathroom(s)
3Bild(er)
Etagelägenhet, i skalform, nu på ritning, med terass och tillgång till pool. Lägenheten planeras ha stort kök och vardagsrum med öppen planlösnin, tre sovrum, två badrum och beräknas vara klar i mars 2022. Garageplats finns att köpa. Totalytan är c 120 kvm.
€160,000

Xlendi - Gozo

Xlendi, Gozo, Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
7Bild(er)
Maisonette, lägenhet på bottenvåningen med egen ingång från gatan, i vacker miljö med fantastisk utsikt över land och hav och dessutom närhet till vandringsled, restauranger och affärer. Lägenheten är möblerad och ljus med stora fönster och glasdörrar. Den har stort kök och vardagsrum med utgång till terrass, två sovrum, två badrum Totalytan är c 72 kvm.
€390,000

Fort Cambridge, Sliema - Malta

Sliema, Malta

3Bedroom(s)
2Bathroom(s)
4Bild(er)
Stor lägenhet med terrass, havsutsikt och tillgång till trädgård och pool. Lägenheten har hall, kök, stort vardagsrum med utgång till terrassen, tre sovrum varav det ena har badrum i direkt anslutning, tvättrum och ytterligare ett badrum. Freehold.
€790,000
37 Results returned.Per Page