Sök bostad

Nedan finner du ett urval av bostäder som är aktuella för försäljning på Malta eller Gozo. För att söka i hela bostadsbeståndet, vänligen klicka här.

Observera att kartorna enbart visar i vilken stad fastigheten är och ej exakt adress.

Sorteringsalternativ
  • Pris
  • Bilder
  • Objektstyp
  • Favoriter
Grid
List

St Julians - Malta

St Julians, Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
9Bild(er)
Seafront-lägenhet med utsikt över havet och Spinola Bay. Lägenheten är möblerad, har kök och vardagsrum kombinerat, två sovrum varav ett har badrum i anslutning och ytterligare ett badrum samt två balkonger. Garageplats för två bilar ingår också i priset. Totalytan är c 100 kvm.
€650,000

Qala - Gozo

Qala, Gozo, Malta

1Bedroom(s)
1Bathroom(s)
1Parking(s)
11Bild(er)
Maisonette, lägenhet med egen ingång från gatan och på bottenvåningen. Här har man vacker utsikt över naturen och havet, tillgång till pool och egen trädgård i soligt läge samt garage. Lägenheten har stort kök och vardagsrum med öppen planlösning, sovrum och badrum. Totalytan är c 80 kvm.
€230,000

Qawra - Malta

Qawra, Malta

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
6Bild(er)
Ljus lägenhet i lugn stadsmiljö, två trappor upp med utsikt över gata mot havet, kök och vardagsrum i ett, balkong, ett sovrum för dubbelsäng, ett sovrum för enkelsäng och badrum. Totalytan är c 66 kvm.
€166,000

Sliema - Malta

Sliema, Malta

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
10Bild(er)
Seafront-lägenhet 7 tr upp i Sliema med kök och vardagsrum i ett med utgång till balkong och fri utsikt över strandpromenad, hav, Manoel Island och Valletta. Lägenheten har två sovrum, ett badrum och är möblerad. Totalytan är c 95 kvm.
€485,000

Marsascala - Malta

Marsascala, Malta

3Bedroom(s)
2Bathroom(s)
3Parking(s)
13Bild(er)
Takvåning, etagelägenhet, med stor terrass och obruten vid havsutsikt. Lägenheten har hall, tre sovrum och två badrum på nedre plan och har kök och vardagsrum med utgång till terrassen samt toalett på övre plan. Här finns också ett garage på gatunivå med plats för tre bilar, toalett och innergård. Utomhusytan är c 50 kvm 0ch totalytan c 170 kvm.
€630,000

Kalkara - Malta

Kalkara, Malta

2Bedroom(s)
3Bathroom(s)
14Bild(er)
Townhouse med utsikt och ljus. Detta fina hus är modernt inuti med kök och vardagsrum med utgång till balkong på bottenplanet, en trappa ner finns badrum, förråd och kontorsrum med utgång till innergård, en trappa upp från entreplanet finns två sovrum och två badrum och högst upp finns terrass med fin utsikt, tvättrum och gästtoalett.
€478,000

Gzira - Malta

Gzira, Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
12Bild(er)
Ljust penthouse med terrass om c 35 kvm och utsikt ända bort till Valletta. Takvåningen har kök och vardagsrum med öppen planlösning i L-form, två sovrum, två badrum och tre balkonger. Den finns i ett centralt beläget och nybyggt hus vid ett torg nära strandpromenaden och marinan. Här finns möjlighet att köpa garageplats. Totalytan är c 98 kvm.
€395,000

Xemxija

xemxija, Malta

3Bedroom(s)
2Bathroom(s)
8Bild(er)
Lägenhet med havsutsikt och terrass, kök och vardagsrum i ett, tre sovrum och två badrum samt tvättrum. Totalytan är c 150 kvm.
€270,000

St Julians - Malta

St Julians, Malta

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
13Bild(er)
Seafront-lägenhet fyra trappor upp i mycket centralt läge med fin utsikt över Spinola Bay och havet. Lägenheten är ljus och har två balkonger, kök och vardagsrum kombinerat, två sovrum, badrum och ett förrådsrum. Totalytan är c 100 kvm.
€595,000

The Shore Line at Smart City - Malta

Smart City, Malta

1Bedroom(s)
2Bathroom(s)
12Bild(er)
Lyxig seafront-lägenhet i ett komplex med shoppingcentrum, restauranger och pool direkt vid havet strax söder om Valletta.. Lägenheten har hall, kök och vardagsrum i ett med utgång till terrass om c 20 kvm och utsikt över havet och torget, ett sovrum med badrum i anslutning, gästbadrum och tvättrum. Totalytan är c 75 kvm.
€350,000

Madliena - Malta

Madliena, Malta

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
15Bild(er)
Möblerad lägenhet med tillgång till pool och trädgård i lugnt område strax norr om St Julians. Lägenheten har stor balkong (2m x 8m) med vacker utsikt, kök och vardagsrum med öppen planlösning, två sovrum, luftkonditionering, centralvärme och ett garage för två bilar.
€425,000

Marsaxlokk - Malta

Marsaxlokk, Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
5Bild(er)
Nybyggd lägenhet två trappor upp. Lägenheten planeras ha stort vardagsrum och kök med öppen planlösning, två sovrum, två badrum och terrass med utsikt över gröna fält. Badrum, kök och innerdörrar ingår inte i priset men kan ordnas till en extra kostnad, Huset kommer att ha 15 lägenheter med vacker utsikt. Garage finns att köpa.
€245,000
27 Results returned.Per Page