Sök bostad

Nedan finner du ett urval av bostäder som är aktuella för försäljning på Malta eller Gozo. För att söka i hela bostadsbeståndet, vänligen klicka här.

Observera att kartorna enbart visar i vilken stad fastigheten är och ej exakt adress.

Sorteringsalternativ
  • Pris
  • Bilder
  • Objektstyp
  • Favoriter
Grid
List

Hal Saghtrija _ Gozo

Hal Saghtrija, Gozo, Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
13Bild(er)
Äntligen är något till salu här. Fin möblerad lägenhet i fantastiskt vackert område. Komplexet har tillgång till stora pooler, trädgård, grönsaker, grillplatser och vackra gångvägar. Denna lägenhet består av stort kök och vardagsrum med öppen planlösning och utgång till terrass med underbar utsikt över poolområde och hav., två sovrum, två badrum och ett litet tvättrum.
€630,000

Xlendi - Gozo

Xlendi, Gozo, Malta

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
8Bild(er)
Lägenhet nära havet, restauranger och affärer. Lägenheten har två sovrum, varav ett har utgång till balkong, badrum och stort kök och vardagsrum med öppen planlösning och utgång till balkong med utsikt över den vackra omgivningen.
€185,000

St Julians - Malta

St Julians, Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
7Bild(er)
Seafront- lägenhet med obruten havsutsikt från flera rum och terrass. Lägenheten ligger nära Balluta Bay, är möblerad och har kök och vardagsrum med öppen planlösning, två sovrum, två badrum varav ett i anslutning till ett sovrum. Totalytan är c 90 kvm.
€650,000

Sliema - Malta

Sliema, Malta

3Bedroom(s)
2Bathroom(s)
13Bild(er)
Stor seafront-lägenhet med utsikt över havet, Manoel Island och Valletta. Lägenheten är möblerad och har kök och vardagsrum med öppen planlösning och utgång till rejäl balkong, tre sovrum varav ett har badrum i direkt anslutning, ytterligare ett badrum.
€790,000

Tal-Ibrag

Tal-Ibrag, Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
1Parking(s)
8Bild(er)
Ljus, rymlig och fräsch lägenhet med garage, terrass och utsikt över bebyggelse, natur och med havet i bakgrunden. Lägenheten har kök och vardagsrum med öppen planlösning och utgång till terrassen, två sovrum och två badrum samt balkong. I garaget finns utrymme för förvaring. Här är det gångavstånd till det mesta.
€545,000

Marsalforn - Gozo

Marsalforn, Gozo, Malta

3Bedroom(s)
2Bathroom(s)
1Parking(s)
14Bild(er)
Lägenhet med terrass, utsikt och tillgång till pool och garage. Lägenheten är möblerad och har kök och vardagsrum med öppen planlösning och utgång till terrassen. Den har tre sovrum, två badrum, tvättrum och balkong. Garage ingår. Här är det nära till havet, restauranger och affärer.
€295,000

Xemxija - Malta

Xemxija, Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
8Bild(er)
Penthouse I två plan sju trappor upp med natur och havsutsikt från sidan av främre balkong och terrass. Lägenheten har kök och vardagsrum I ett, två balkonger, badrum och sovrum på nedre plan. En trappa leder upp till det övre planet och ett sovrum, badrum och två terrasser. En spiraltrappa leder upp till taket. Här ingår airspace. Utomhusytan är c 30 kvm.
€330,000

Gharghur

Gharghur, Malta

3Bedroom(s)
2Bathroom(s)
9Bild(er)
Imponerande karaktärsfullt hus med fantastisk utsikt över dalen och Madliena och havet. En vid hall leder in till vardagsrum, matsal och kök som har fönster mot dalen. Gästtoalett och vinkällare finns också här. En trappa upp finns sovrum med stort badrum i anslutning och klädkammare och ytterligare ett sovrum och hall.
€810,000

Gzira - Malta

Gzira, Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
12Bild(er)
Centralt beläget penthouse med stor hörnterrass om c 50 kvm och vid utsikt över staden och Valletta i bakgrunden. Här är det nära till strandpromenaden, marinan och Sliema. Lägenheten är c 100 kvm och har vardagsrum, kök och två sovrum varav det ena har badrum i anslutning och båda har utgång till balkong. Här finns det möjlighet att köpa garageplats. Airspace ingår. Freehold.
€445,000

Ghasri - Gozo

Ghasri, Gozo, Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
1Parking(s)
10Bild(er)
Lägenhet på bottenvåningen med vacker utsikt och tillgång till pool samt garage. Lägenheten är möblerad och klar för inflyttning. Den har separat kök i anslutning till det stora vardagsrummet, två sovrum, två badrum och trevlig terrass.
€335,000

Qala - Gozo

Qala, Gozo, Malta

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
12Bild(er)
Möblerad lägenhet med terrass, balkong och vacker utsikt. Lägenheten ligger två trapper upp och har hall, två sovrum, badrum, gästtoalett, vardagsrum med utgång till stor terrass i söder med magnifik utsikt. Här finns tillräckligt med utrymme för installation av kök. Här finns det möjlighet att köpa en garageplats, Freehold.
€275,000

Vittoriosa - Malta

Vittoriosa, Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
7Bild(er)
Seafront-lägenhet med fantastisk utsikt över marinan och grannstaden Senglea. Lägenheten har kök och vardagsrum med öppen planlösning, två sovrum och två badrum. Här är det nära till restauranger, affärer och båten tar en snabbt till Valletta.
€745,000
31 Results returned.Per Page