Sök bostad

Nedan finner du ett urval av bostäder som är aktuella för försäljning på Malta eller Gozo. För att söka i hela bostadsbeståndet, vänligen klicka här.

Observera att kartorna enbart visar i vilken stad fastigheten är och ej exakt adress.

Sorteringsalternativ
  • Pris
  • Bilder
  • Objektstyp
  • Favoriter
Grid
List

Nadur - Gozo

Nadur, Gozo, Malta

2Bedroom(s)
7Bild(er)
Renoveringsobjekt. Hus i stort behov av renovering. Huset ligger centralt i den trevliga byn och har två rum på bottenvåningen och två rum en trappa upp samt takterrass med utsikt över byn och naturen.
€130,000

Nadur - Gozo

Nadur, Gozo, Malta

3Bedroom(s)
3Bathroom(s)
4Bild(er)
Lägenhet i skalform med tillgång till pool och utsikt. Lägenheten säljs på ritning till extra bra pris. Den planeras ha tre sovrum, tre badrum, stort vardagsrum kombinerat med kök och terrass med utsikt över land och hav. Här finns också möjlighet att köpa garageplats.
€168,000

Ghajnsielem - Gozo

Ghajnsielem, Gozo, Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
9Bild(er)
Renoverat 300 år gammalt karaktärsfullt hus med utsikt och pool. På bottenvåningen finns stort kök och vardagsrum om c 32 kvm, badrum och utgång till stor uteplats med pool. En trappa upp finns stor terrass med vid utsikt, och ytterligare ett sovrum med badrum intill. Huset ligger nära färjeläget på Gozo.
€355,000

Pieta - Malta

Pieta, Malta

3Bedroom(s)
2Bathroom(s)
1Parking(s)
12Bild(er)
Seafront-lägenhet med terrass och utsikt över parken, viken och marinan. Lägenheten ligger tre trappor upp, har stort kök och vardagsrum med öppen planlösning och utgång till terrass, tre sovrum, två badrum, två balkonger och tillgång till garage. Freehold.
€380,000

Qawra - Malta

Qawra, Malta

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
8Bild(er)
Ljus och rymlig lägenhet en trappa upp med sidoutsikt mot havet från terrassen och här finns också tillgång till pool och trädgård. Lägenheten har stort kök, vardagsrum, två sovrum, badrum och gästtoalett. Totalytan är c 100 kvm.
€215,000

St Julians - Malta

St Julians, Malta

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
13Bild(er)
Seafront-lägenhet fyra trappor upp i mycket centralt läge med fin utsikt över Spinola Bay och havet. Lägenheten är ljus och har två balkonger, kök och vardagsrum kombinerat, två sovrum, badrum och ett förrådsrum. Totalytan är c 100 kvm.
€595,000

Valletta - Malta

Valletta, Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
9Bild(er)
Vacker lägenhet i historiskt intressanta Valletta. Lägenheten har stort kök och vardagsrum om c 50 kvm med öppen planlöstning, trägolv, två sovrum, två badrum, klädkammare, maltesisk balkong och terrass.
€599,000

Qala - Gozo

Qala, Gozo, Malta

1Bedroom(s)
1Bathroom(s)
9Bild(er)
Litet charmigt hus i utkanten av byn Qala och med gångavstånd till stranden. Huset har kök och vardagsrum i ett med utgång till en liten trädgård och grillplats, stort sovrum och badrum samt takterrass med utsikt över land och hav. Här finns det möjlighet att göra ett sovrum till. Tomtytan är c 150 kvm.
€325,000

Marsascala - Malta

Marsascala, Malta

3Bedroom(s)
2Bathroom(s)
8Bild(er)
Ljus lägenhet med fin havsutsikt, stort vardagsrum och kök med öppen planlösning, två balkonger, tre sovrum och två badrum. Totalytan är c 120 kvm.
€330,000

Qala - Gozo

Qala, Gozo, Malta

1Bedroom(s)
1Bathroom(s)
6Bild(er)
Takvåning till lågt pris. i en charmig by på Gozo. Den ligger 2 tr upp och har terrass, balkong, kök, separat vardagsrum och ett rejält sovrum. Här saknas hiss. Totalytan är c 100 kvm inklusive terrass och balkong.
€130,000

Nadur - Gozo

Nadur, Gozo, Malta

3Bedroom(s)
4Bathroom(s)
10Bild(er)
Karaktärsfullt hus med både utsikt och pool. Huset har kök och vardagsrum med utgång till poolen, tre sovrum med badrum i direkt anslutning, gästbadrum, stor takterrass och utsikt över Ramla Bay.
€485,000

Mellieha - Malta

Mellieha, Malta

3Bedroom(s)
2Bathroom(s)
8Bild(er)
Möblerad lägenhet med havsutsikt, två balkonger, kök och vardagsrum med öppen planlösning, tre sovrum, två badrum och tvättrum. Totalytan är c 125 kvm. Lägenheten ligger nära havet I Mellieha Bay.
€265,000
51 Results returned.Per Page