Sök bostad

Nedan finner du ett urval av bostäder som är aktuella för försäljning på Malta eller Gozo. För att söka i hela bostadsbeståndet, vänligen klicka här.

Observera att kartorna enbart visar i vilken stad fastigheten är och ej exakt adress.

Sorteringsalternativ
  • Pris
  • Bilder
  • Objektstyp
  • Favoriter
Grid
List

Qawra - Malta

Qawra, Malta

3Bedroom(s)
2Bathroom(s)
12Bild(er)
Ny lägenhet nära havet, affärer och restauranger. Lägenheten säljs klar för möblering och installation av kök. Lägenheten har stort vardagsrum och kök med öppen planlösning och utgång till balkong, den har tre sovrum och två badrum. Totalytan är c 85 kvm.
€289,000

Marsaxlokk

Marsaxlokk, Malta

3Bedroom(s)
3Bathroom(s)
3Parking(s)
21Bild(er)
Parhus, rikt utrustat och med fin utsikt på en kulle i fiskebyn. På bottenvåningen finnshall, kök och vardagsrum med utgång till terrass och pool samt badrum. En trappa upp leder till ett allrum, tre sovrum varav ett har badrum och balkong i anslutning. Ytterligare en trappa upp finns ett stort rum med kök och utgång till takterrassen och vacker utsikt över Marsaxlokk och havet.
€1,095,000

Sannat - Gozo

Sannat, Gozo, Malta

3Bedroom(s)
1Bathroom(s)
6Bild(er)
Modernt och fullt möblerat penthouse med vacker utsikt från Gozo mot Malta. Här ingår också garage. Lägenheten har stort kök och vardagsrum med öppen planlösning och utgång till terrassen och den vackra utsikten, tre sovrum, badrum, gästtoalett och tvättrum. Totalytan är c 120 kvm.
€245,000

Madliena - Malta

Madliena, Malta

3Bedroom(s)
3Bathroom(s)
14Bild(er)
Fantastisk villa med pool och vacker utsikt över land och hav. Villan har stor hall, stort allrum/matsal, kök, vardagsrum, tre sovrum med badrum i anslutning och gästbadrum. Här finns också ett garage för fem bilar och två rum i källarplanet.
€2,750,000

Gharghur

Gharghur, Malta

3Bedroom(s)
2Bathroom(s)
9Bild(er)
Imponerande karaktärsfullt hus med fantastisk utsikt över dalen och Madliena och havet. En vid hall leder in till vardagsrum, matsal och kök som har fönster mot dalen. Gästtoalett och vinkällare finns också här. En trappa upp finns sovrum med stort badrum i anslutning och klädkammare och ytterligare ett sovrum och hall.
€810,000

Gzira - Malta

Gzira, Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
12Bild(er)
Centralt beläget penthouse med stor hörnterrass om c 50 kvm och vid utsikt över staden och Valletta i bakgrunden. Här är det nära till strandpromenaden, marinan och Sliema. Lägenheten är c 100 kvm och har vardagsrum, kök och två sovrum varav det ena har badrum i anslutning och båda har utgång till balkong. Här finns det möjlighet att köpa garageplats. Airspace ingår. Freehold.
€445,000

Ghasri - Gozo

Ghasri, Gozo, Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
1Parking(s)
10Bild(er)
Lägenhet på bottenvåningen med vacker utsikt och tillgång till pool samt garage. Lägenheten är möblerad och klar för inflyttning. Den har separat kök i anslutning till det stora vardagsrummet, två sovrum, två badrum och trevlig terrass.
€365,000

Qala - Gozo

Qala, Gozo, Malta

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
12Bild(er)
Möblerad lägenhet med terrass, balkong och vacker utsikt. Lägenheten ligger två trapper upp och har hall, två sovrum, badrum, gästtoalett, vardagsrum med utgång till stor terrass i söder med magnifik utsikt. Här finns tillräckligt med utrymme för installation av kök. Här finns det möjlighet att köpa en garageplats, Freehold.
€275,000

Zabbar . Malta

Zabbar, Malta

1Bedroom(s)
1Bathroom(s)
4Bild(er)
Äldre typ av lägenhet med kök och matsal/vardagsrum på bottenvåningen och en trappa upp finns sovrum, badrum och allrum med utgång till terrass ( 3.15 x 1.50 m). Här är det lätt att parkera och nära till Smart City och De tre städerna. Totalytan är c 50 kvm.
€110,000

Gharb - Gozo

Gharb, Gozo, Malta

3Bedroom(s)
2Bathroom(s)
14Bild(er)
Ett äldre stenhus fullt med karaktär i lugn bymiljö med gångavstånd till havet, restauranger och affärer. Huset har kök, vardagsrum, tre sovrum, två badrum och takterrass där det finns gott om plats och vacker utsikt över bygden och naturen. Bottenytan är c 100 kvm.
€270,000

St julians - Malta

St Julians, Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
16Bild(er)
Ny, designad och fullt möblerad seafront-lägenhet med terrass och vid och vacker havsutsikt. Lägenheten har kök och vardagsrum kombinerat och med utgång till terrass, två sovrum varav det ena har badrum i anslutning, familjebadrum, tvättrum med full utrustning. Totalytan är c 110 kvm. Freehold.
€785,000

Vittoriosa - Malta

Vittoriosa, Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
7Bild(er)
Seafront-lägenhet med fantastisk utsikt över marinan och grannstaden Senglea. Lägenheten har kök och vardagsrum med öppen planlösning, två sovrum och två badrum. Här är det nära till restauranger, affärer och båten tar en snabbt till Valletta.
€745,000
34 Results returned.Per Page