Sök bostad

Nedan finner du ett urval av bostäder som är aktuella för försäljning på Malta eller Gozo. För att söka i hela bostadsbeståndet, vänligen klicka här.

Observera att kartorna enbart visar i vilken stad fastigheten är och ej exakt adress.

Sorteringsalternativ
  • Pris
  • Bilder
  • Objektstyp
  • Favoriter
Grid
List

Mellieha - Malta

Mellieha, Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
1Parking(s)
6Bild(er)
Seafront- och hörnlägenhet högst upp med utsikt över land och hav. Lägenheten har kök och vardagsrum kombinerat med utgång till terrass om 32 kvm, två sovrum, två badrum och tvättrum. Lägenheten säljs färdig utan skräp men med badrum och dörrar doch inte kök. Här ingår också garageplats.
€489,000

Senglea - Malta

Senglea, Malta

3Bedroom(s)
2Bathroom(s)
7Bild(er)
Tounhouse med kök och vardagsrum kombinerat, badrum och innergård på bottenplanet, en trappa upp ligger ett sovrum och två trappor upp finns ytterligare ett kök och vardagsrum kombinerat, två sovrum och badrum. Taket bjuder på tvättrum, vacker utsikt över havet och stor yta för utevistelse.
€310,000

Bugibba - Malta

Bugibba, Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
8Bild(er)
Penthouse, fem trappor upp, med ljust kök och vardagsrum kombinerat och med utgång till stor terrass med utsikt över staden och havet på avstånd, två sovrum det ena har badrum I anslutning, familjebadrum utrustat med tvättmaskin. Här är det nära till havet, affärer, restauranger mm.
€265,000

Sliema - Malta

Sliema, Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
12Bild(er)
Fullt möblerad lägenhet med terrass och fantastisk utsikt över viken, Valletta och Manoel Island. Lägenheten har kök och vardagsrum med öppen planlösning och utgång till terrassen, två sovrum med badrum i anslutning, klädkammare och gästbadrum. Hela lägenheten har AC. Här finns också möjlighet till garageplats. Totalytan är c 115 kvm.
€850,000

San Gwann - Malta

San Gwann, Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
6Bild(er)
Nytt centralt beläget penthouse i söderläge, två terrasser och utsikt över staden. Lägenheten säljs färdig men som vanligt utan kök då lägenheten är nybyggd. Lägenheten har planerat kök och vardagsrum med öppen planlösning och utgång till den stora främre terrassen, två sovrum och badrum. Airspace ingår. Totalytan är c 85 kvm.
€265,000

Marsalforn - Gozo

Marsalforn, Gozo, Malta

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
9Bild(er)
Möblerad lägenhet två trappor upp. Den har två balkonger i söder, vardagsrum och kök med öppen planlösning, två sovrum och badrum. Här är det nära till stranden, affärer och många restauranger.
€155,000

Gharb - Gozo

Gharb, Gozo, Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
7Bild(er)
Penthouse i skalform med strålande utsikt över land, kyrka och havet på avstånd. Lägenheten är planerad att ha kök och vardagsrum i ett med utgång till terrass, två sovrum, två badrum, varav ett i direkt anslutning till ett av sovrummen, och balkong med den fina utsikten. Här finns det möjlighet att köpa garageplats. Airspace ingår. Totalytan är c 100 kvm.
€320,000

Tas Sellum - Mellieha - Malta

Mellieha, Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
12Bild(er)
Möblerad lägenhet med havsutsikt, tillgång till trädgård och pool samt garage. Lägenheten har rejäl terrass, kök och varvagsrum med öppen planlösning och utgång till terrassen, två sovrum varav ett har badrum i anslutning och ett gästbadrum. Lägenheten är klar för inflyttning. Freehold.
€550,000

St Julians - Malta

St Julians, Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
9Bild(er)
Seafront-lägenhet med utsikt över havet och Spinola Bay. Lägenheten är möblerad, har kök och vardagsrum kombinerat, två sovrum varav ett har badrum i anslutning och ytterligare ett badrum samt två balkonger. Garageplats för två bilar ingår också i priset. Totalytan är c 100 kvm.
€650,000

Qala - Gozo

Qala, Gozo, Malta

1Bedroom(s)
1Bathroom(s)
1Parking(s)
11Bild(er)
Maisonette, lägenhet med egen ingång från gatan och på bottenvåningen. Här har man vacker utsikt över naturen och havet, tillgång till pool och egen trädgård i soligt läge samt garage. Lägenheten har stort kök och vardagsrum med öppen planlösning, sovrum och badrum. Totalytan är c 80 kvm.
€230,000

Marsascala - Malta

Marsascala, Malta

3Bedroom(s)
2Bathroom(s)
3Parking(s)
13Bild(er)
Takvåning, etagelägenhet, med stor terrass och obruten vid havsutsikt. Lägenheten har hall, tre sovrum och två badrum på nedre plan och har kök och vardagsrum med utgång till terrassen samt toalett på övre plan. Här finns också ett garage på gatunivå med plats för tre bilar, toalett och innergård. Utomhusytan är c 50 kvm 0ch totalytan c 170 kvm.
€630,000

Kalkara - Malta

Kalkara, Malta

2Bedroom(s)
3Bathroom(s)
14Bild(er)
Townhouse med utsikt och ljus. Detta fina hus är modernt inuti med kök och vardagsrum med utgång till balkong på bottenplanet, en trappa ner finns badrum, förråd och kontorsrum med utgång till innergård, en trappa upp från entreplanet finns två sovrum och två badrum och högst upp finns terrass med fin utsikt, tvättrum och gästtoalett.
€478,000
30 Results returned.Per Page