Sök bostad

Nedan finner du ett urval av bostäder som är aktuella för försäljning på Malta eller Gozo. För att söka i hela bostadsbeståndet, vänligen klicka här.

Observera att kartorna enbart visar i vilken stad fastigheten är och ej exakt adress.

Sorteringsalternativ
  • Pris
  • Bilder
  • Objektstyp
  • Favoriter
Grid
List

Xemxija

xemxija, Malta

3Bedroom(s)
2Bathroom(s)
8Bild(er)
Lägenhet med havsutsikt och terrass, kök och vardagsrum i ett, tre sovrum och två badrum samt tvättrum. Totalytan är c 150 kvm.
€270,000

The Shore Line at Smart City - Malta

Smart City, Malta

1Bedroom(s)
2Bathroom(s)
12Bild(er)
Lyxig seafront-lägenhet i ett komplex med shoppingcentrum, restauranger och pool direkt vid havet strax söder om Valletta.. Lägenheten har hall, kök och vardagsrum i ett med utgång till terrass om c 20 kvm och utsikt över havet och torget, ett sovrum med badrum i anslutning, gästbadrum och tvättrum. Totalytan är c 75 kvm.
€350,000

Marsaxlokk - Malta

Marsaxlokk, Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
5Bild(er)
Nybyggd lägenhet två trappor upp. Lägenheten planeras ha stort vardagsrum och kök med öppen planlösning, två sovrum, två badrum och terrass med utsikt över gröna fält. Badrum, kök och innerdörrar ingår inte i priset men kan ordnas till en extra kostnad, Huset kommer att ha 15 lägenheter med vacker utsikt. Garage finns att köpa.
€245,000

Qala - Gozo

Qala, Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
6Bild(er)
Takvåning i skalform tre trappor upp. Lägenheter köps allt oftare på ritningsstadiet eller i skalform. Lägenheten är förberedd för två sovrum, två badrum, kök och matrum, vardagsrum och två stora terrasser med utsikt över land och hav. Totalytan är c 100 kvm.
€185,000

Sliema - Malta

The Strand, Sliema, Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
9Bild(er)
Seafrontlägenhet på The Strand med fri utsikt över havet, Manoel Island och Valletta. Denna lägenhet består av terrass, balkong, kök och vardagsrum i ett, två sovrum och två badrum. Totalytan är c 95 kvm.
€880,000

Gzira - Malta

Gzira, Malta

1Bedroom(s)
1Bathroom(s)
9Bild(er)
Lägenhet vid Sliema strandpromenad med vacker utsikt över Manoel Island och viken. Lägenheten är mycket modern och ljus. Den har kök och vardagsrum kombinerat med utgång till balkong, ett sovrum, extra sovplats och badrum. Lägenheten säljs möblerad.
€535,000
30 Results returned.Per Page