Sök bostad

Nedan finner du ett urval av bostäder som är aktuella för försäljning på Malta eller Gozo. För att söka i hela bostadsbeståndet, vänligen klicka här.

Observera att kartorna enbart visar i vilken stad fastigheten är och ej exakt adress.

Sorteringsalternativ
  • Pris
  • Bilder
  • Objektstyp
  • Favoriter
Grid
List

Sliema - Malta

Sliema, Malta

3Bedroom(s)
2Bathroom(s)
10Bild(er)
Möblerad seafront-lägenhet på populära Qui-Si-Sana nära shopping och restauranger. Lägenheten består av hall, kök och vardagsrum med öppen planlösning och utgång till terrass med öppen havsutsikt, badrum, tre sovrum varav ett har badrum och klödkammare i direkt anslutning och ytterligare en terrass på baksidan. Freehold.
€860,000

Vittoriosa - Malta

Vittoriosa, Malta

3Bedroom(s)
2Bathroom(s)
14Bild(er)
Karaktärsfullt hus, renoverat och unikt placerat med fantastisk utsikt över Grand Harbour, Valletta och Senglea. Huset har hall, liten innergård med möjlighet att installera hiss, förrådsrum, Stort kök och vardagsrum, tre sovrum, arbetsrum, badrum och ytterligare ett badrum i anslutning till ett av sovrummen. Här finns också en jacuzzi och terrasser med 360 graders utsikt.
€950,000

Marsalforn - Gozo

Marsalforn, Gozo, Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
8Bild(er)
Ljus och möblerad lägenhet med terrass och tillgång till pool. Lägenheten har kök och vardagsrum med öppen planlösning och utgång till terrass, två sovrum varav det ena har badrum med dusch i direkt anslutning samt ytterligare ett badrum och ett förråd.
€250,000

Senglea - Malta

Senglea, Malta

3Bedroom(s)
2Bathroom(s)
7Bild(er)
Tounhouse med kök och vardagsrum kombinerat, badrum och innergård på bottenplanet, en trappa upp ligger ett sovrum och två trappor upp finns ytterligare ett kök och vardagsrum kombinerat, två sovrum och badrum. Taket bjuder på tvättrum, vacker utsikt över havet och stor yta för utevistelse.
€310,000

Bugibba - Malta

Bugibba, Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
8Bild(er)
Penthouse, fem trappor upp, med ljust kök och vardagsrum kombinerat och med utgång till stor terrass med utsikt över staden och havet på avstånd, två sovrum det ena har badrum I anslutning, familjebadrum utrustat med tvättmaskin. Här är det nära till havet, affärer, restauranger mm.
€255,000

St Julians - Malta

St Julians, Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
9Bild(er)
Seafront-lägenhet med utsikt över havet och Spinola Bay. Lägenheten är möblerad, har kök och vardagsrum kombinerat, två sovrum varav ett har badrum i anslutning och ytterligare ett badrum samt två balkonger. Garageplats för två bilar ingår också i priset. Totalytan är c 100 kvm.
€650,000

Kalkara - Malta

Kalkara, Malta

2Bedroom(s)
3Bathroom(s)
14Bild(er)
Townhouse med utsikt och ljus. Detta fina hus är modernt inuti med kök och vardagsrum med utgång till balkong på bottenplanet, en trappa ner finns badrum, förråd och kontorsrum med utgång till innergård, en trappa upp från entreplanet finns två sovrum och två badrum och högst upp finns terrass med fin utsikt, tvättrum och gästtoalett.
€478,000

The Shore Line at Smart City - Malta

Smart City, Malta

1Bedroom(s)
2Bathroom(s)
11Bild(er)
Lyxig seafront-lägenhet i ett komplex med shoppingcentrum, restauranger och pool direkt vid havet strax söder om Valletta.. Lägenheten har hall, kök och vardagsrum i ett med utgång till stor terrass och utsikt över havet och torget, ett sovrum med badrum ock klädkammare i anslutning, gästbadrum och tvättrum. Totalytan är c 97 kvm.
€350,000

Marsaxlokk - Malta

Marsaxlokk, Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
5Bild(er)
Nybyggd lägenhet två trappor upp. Lägenheten planeras ha stort vardagsrum och kök med öppen planlösning, två sovrum, två badrum och terrass med utsikt över gröna fält. Badrum, kök och innerdörrar ingår inte i priset men kan ordnas till en extra kostnad, Huset kommer att ha 15 lägenheter med vacker utsikt. Garage finns att köpa.
€245,000

Sliema - Malta

The Strand, Sliema, Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
9Bild(er)
Seafrontlägenhet på The Strand med fri utsikt över havet, Manoel Island och Valletta. Denna lägenhet består av terrass, balkong, kök och vardagsrum i ett, två sovrum och två badrum. Totalytan är c 95 kvm.
€880,000
34 Results returned.Per Page