Sök bostad

Nedan finner du ett urval av bostäder som är aktuella för försäljning på Malta eller Gozo. För att söka i hela bostadsbeståndet, vänligen klicka här.

Observera att kartorna enbart visar i vilken stad fastigheten är och ej exakt adress.

Sorteringsalternativ
  • Pris
  • Bilder
  • Objektstyp
  • Favoriter
Grid
List

Marsalforn - Gozo

Marsalforn, Gozo, Malta

3Bedroom(s)
2Bathroom(s)
1Parking(s)
14Bild(er)
Lägenhet med terrass, utsikt och tillgång till pool och garage. Lägenheten är möblerad och har kök och vardagsrum med öppen planlösning och utgång till terrassen. Den har tre sovrum, två badrum, tvättrum och balkong. Garage ingår. Här är det nära till havet, restauranger och affärer.
€295,000

Xemxija - Malta

Xemxija, Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
8Bild(er)
Penthouse I två plan sju trappor upp med natur och havsutsikt från sidan av främre balkong och terrass. Lägenheten har kök och vardagsrum I ett, två balkonger, badrum och sovrum på nedre plan. En trappa leder upp till det övre planet och ett sovrum, badrum och två terrasser. En spiraltrappa leder upp till taket. Här ingår airspace. Utomhusytan är c 30 kvm.
€330,000

Gharghur

Gharghur, Malta

3Bedroom(s)
2Bathroom(s)
9Bild(er)
Imponerande karaktärsfullt hus med fantastisk utsikt över dalen och Madliena och havet. En vid hall leder in till vardagsrum, matsal och kök som har fönster mot dalen. Gästtoalett och vinkällare finns också här. En trappa upp finns sovrum med stort badrum i anslutning och klädkammare och ytterligare ett sovrum och hall.
€810,000

Gzira - Malta

Gzira, Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
12Bild(er)
Centralt beläget penthouse med stor hörnterrass om c 50 kvm och vid utsikt över staden och Valletta i bakgrunden. Här är det nära till strandpromenaden, marinan och Sliema. Lägenheten är c 100 kvm och har vardagsrum, kök och två sovrum varav det ena har badrum i anslutning och båda har utgång till balkong. Här finns det möjlighet att köpa garageplats. Airspace ingår. Freehold.
€445,000

Ghasri - Gozo

Ghasri, Gozo, Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
1Parking(s)
10Bild(er)
Lägenhet på bottenvåningen med vacker utsikt och tillgång till pool samt garage. Lägenheten är möblerad och klar för inflyttning. Den har separat kök i anslutning till det stora vardagsrummet, två sovrum, två badrum och trevlig terrass.
€335,000

Qala - Gozo

Qala, Gozo, Malta

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
12Bild(er)
Möblerad lägenhet med terrass, balkong och vacker utsikt. Lägenheten ligger två trapper upp och har hall, två sovrum, badrum, gästtoalett, vardagsrum med utgång till stor terrass i söder med magnifik utsikt. Här finns tillräckligt med utrymme för installation av kök. Här finns det möjlighet att köpa en garageplats, Freehold.
€275,000

Vittoriosa - Malta

Vittoriosa, Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
7Bild(er)
Seafront-lägenhet med fantastisk utsikt över marinan och grannstaden Senglea. Lägenheten har kök och vardagsrum med öppen planlösning, två sovrum och två badrum. Här är det nära till restauranger, affärer och båten tar en snabbt till Valletta.
€745,000

Sliema - Malta

Sliema, Malta

3Bedroom(s)
2Bathroom(s)
10Bild(er)
Möblerad seafront-lägenhet på populära Qui-Si-Sana nära shopping och restauranger. Lägenheten består av hall, kök och vardagsrum med öppen planlösning och utgång till terrass med öppen havsutsikt, badrum, tre sovrum varav ett har badrum och klödkammare i direkt anslutning och ytterligare en terrass på baksidan. Freehold.
€860,000

Vittoriosa - Malta

Vittoriosa, Malta

3Bedroom(s)
2Bathroom(s)
14Bild(er)
Karaktärsfullt hus, renoverat och unikt placerat med fantastisk utsikt över Grand Harbour, Valletta och Senglea. Huset har hall, liten innergård med möjlighet att installera hiss, förrådsrum, Stort kök och vardagsrum, tre sovrum, arbetsrum, badrum och ytterligare ett badrum i anslutning till ett av sovrummen. Här finns också en jacuzzi och terrasser med 360 graders utsikt.
€950,000

Marsalforn - Gozo

Marsalforn, Gozo, Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
8Bild(er)
Ljus och möblerad lägenhet med terrass och tillgång till pool. Lägenheten har kök och vardagsrum med öppen planlösning och utgång till terrass, två sovrum varav det ena har badrum med dusch i direkt anslutning samt ytterligare ett badrum och ett förråd.
€250,000

St Julians - Malta

St Julians, Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
9Bild(er)
Seafront-lägenhet med utsikt över havet och Spinola Bay. Lägenheten är möblerad, har kök och vardagsrum kombinerat, två sovrum varav ett har badrum i anslutning och ytterligare ett badrum samt två balkonger. Garageplats för två bilar ingår också i priset. Totalytan är c 100 kvm.
€650,000

The Shore Line at Smart City - Malta

Smart City, Malta

1Bedroom(s)
2Bathroom(s)
11Bild(er)
Lyxig seafront-lägenhet i ett komplex med shoppingcentrum, restauranger och pool direkt vid havet strax söder om Valletta.. Lägenheten har hall, kök och vardagsrum i ett med utgång till stor terrass om c 25 kvm och utsikt över havet och torget, ett sovrum med badrum ock balkong i anslutning, gästbadrum och tvättrum. Totalytan är c 84 kvm.
€400,000
38 Results returned.Per Page