Sök bostad

Nedan finner du ett urval av bostäder som är aktuella för försäljning på Malta eller Gozo. För att söka i hela bostadsbeståndet, vänligen klicka här.

Observera att kartorna enbart visar i vilken stad fastigheten är och ej exakt adress.

Sorteringsalternativ
  • Pris
  • Bilder
  • Objektstyp
  • Favoriter
Grid
List

Xaghra - Gozo

Xaghra, Gozo, Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
3Bild(er)
Lägenhet, i skalform, nu på ritning, med stora balkonger och tillgång till pool. Lägenheten planeras ha stort kök och vardagsrum med öppen planlösnin, två sovrum, två badrum och beräknas vara klar i mars 2022. Garageplats finns att köpa. Ytan är c 95 kvm.
€125,000

Xlendi - Gozo

Xlendi, Gozo, Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
8Bild(er)
Möblerad lägenhet med terrass och vacker utsikt, två balkonger, kök och vardagsrum med öppen planlösning, två sovrum varav ett har badrum i direkt anslutning, och ytterligare ett badrum.
€250,000

Nadur - Gozo

Nadur, Gozo, Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
6Bild(er)
Takvåning i skalform med två terrasser och vacker utsikt. Om hjälp önskas att få den färdigställd kan det ordnas. Lägenheten är förberedd för kök med stort vardagsrum och öppen planlösning, två sovrum och två badrum samt två terrasser med vacker utsikt. Totalytan är c 95 kvm.
€205,000

Xlendi - Gozo

Xlendi, Gozo, Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
7Bild(er)
Maisonette, lägenhet på bottenvåningen med egen ingång från gatan, i vacker miljö med fantastisk utsikt över land och hav och dessutom närhet till vandringsled, restauranger och affärer. Lägenheten är möblerad och ljus med stora fönster och glasdörrar. Den har stort kök och vardagsrum med utgång till terrass, två sovrum, två badrum Totalytan är c 72 kvm.
€370,000

Birzebbugia - Malta

Birzebbugia, Malta

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
7Bild(er)
Seafront-lägenhet högst upp i huset med havet intill. Lägenheten har kök och vardagsrum med öppen planlösning och utgång till rejäl balkong, två sovrum, arbetsrum/ förråd och badrum.
€218,000

Zebbug - Gozo

Zebbug, Gozo, Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
3Bild(er)
Möblerad lägenhet med vacker utsikt över naturen och viss havsutsikt. Lägenheten har en kvadratisk utformning, kök och vardagsrum med öppen planlösning och utgång till terrass, två sovrum, två badrum och terrass. Freehold.
€175,000

Sliema - Malta

Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
4Bild(er)
Centralt belägen lägenhet några minuter från strandpromenaden. Lägenheten planeras ha två sovrum, två badrum, en främre balkong och en bakre balkong. Säljes i skalform eller färdig.
€250,000

Sliema - Malta

Sliema, Malta

4Bedroom(s)
5Bathroom(s)
18Bild(er)
Town house med trädgård, terrasser med utsikt och balkonger, kök och vardagsrum med öppen planlösning, fyra sovrum med egna badrum i anslutning, dessutom ett badrum, arbetsrum och allrum med ett mindre kök. Det finns här även möjlighet att köpa till garage.
€765,000

Fort Cambridge, Sliema - Malta

Sliema, Malta

3Bedroom(s)
2Bathroom(s)
4Bild(er)
Stor lägenhet med terrass, havsutsikt och tillgång till trädgård och pool. Lägenheten har hall, kök, stort vardagsrum med utgång till terrassen, tre sovrum varav det ena har badrum i direkt anslutning, tvättrum och ytterligare ett badrum. Freehold.
€790,000

The Shore Line at Smart City - Malta

Smart City, Malta

1Bedroom(s)
2Bathroom(s)
3Bild(er)
Lyxigt boende under uppbyggnad vid havet i ett komplex med shoppingcentrum, restauranger och pool direkt vid havet. Lägenhet med hall, kök och vardagsrum i ett med utgång till terrass om c 20 kvm och utsikt över havet, ett sovrum med badrum i anslutning, gästbadrum och tvättrum.
€325,000

Cospicua

Cospicua, Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
7Bild(er)
Hus med havsutsikt och två lägenheter nära havet och restauranger. Den nedre lägenheten har kök och vardagsrum, badrum och ett sovrum samt innergård. Den övre lägenheten har kök och vardagsrum, badrum och ett sovrum samt takterrass.
€390,000

Sliema - Malta

Sliema, Malta

3Bedroom(s)
2Bathroom(s)
1Parking(s)
12Bild(er)
Lägenhet med vardagsrum och kök i vinkel, utgång till balkong med utsikt från sidan över viken, Manoel Island samt morgon- och förmiddagssol och fönster i köksdelen, tre sovrum, två badrum varav ett i direkt anslutning till ett sovrum. Garage ingår. Boendeytan är c 90 kvm. Freehold.
€390,000
51 Results returned.Per Page