Sök bostad

Nedan finner du ett urval av bostäder som är aktuella för försäljning på Malta eller Gozo. För att söka i hela bostadsbeståndet, vänligen klicka här.

Observera att kartorna enbart visar i vilken stad fastigheten är och ej exakt adress.

Sort Option
  • Pris
  • Bilder
  • Objektstyp
  • Featured
Grid
List

Sliema - Malta

Sliema, Malta

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
7Picture(s)
Fullt möblerad och centralt belägen lägenhet med luftkonditionering. Lägenheten ligger på en liten gata tre trappor upp nära The strand och Tigne Point. Lägenheten har vardagsrum och kök kombinerat, två rejäla sovrum, två balkonger och ett badrum. Totalytan är c 67 kvm.
€330,000

Ghajnsielem - Gozo

Ghajnsielem, Gozo, Malta

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
1Parking(s)
7Picture(s)
Trevlig lägenhet med vacker utsikt och balkonger i ett komplex med pool. Lägenheten har kök och vardagsrum med öppen planlösning, två sovrum och ett badrum. Här ingår garage. Här finns också en vaktmästare som kan titta till lägenheten när ni inte är där. Totalytan är c 75 kvm.
€186,000

Xemxija - Malta

Xemxija, Malta

3Bedroom(s)
2Bathroom(s)
6Picture(s)
Stor lägenhet med terrass och vacker utsikt över land och hav. Lägenheten ligger i ett lugnt område och har stort kök och vardagsrum med öppen planlösning, tre sovrum, två badrum varav ett ligger i direkt anslutning till det största sovrummet.
€250,000

Zebbug - Gozo

Zebbug, Gozo, Malta

4Bedroom(s)
2Bathroom(s)
2Parking(s)
8Picture(s)
Stort townhouse med fin utsikt över land och hav från den stora terrassen . Huset har separat rejält kök, vardagsrum, fyra sovrum, två badrum, två förvaringsrum och tvättrum. Till huset hör också två garage. Gångavstånd till havet och Marsalforn med många restauranger.
€340,000

San Lawrenz - Gozo

San Lawrenz, Gozo, Malta

4Bedroom(s)
2Bathroom(s)
2Parking(s)
11Picture(s)
Karaktärsfullt hus med stor trädgård och pool, utsikt över land och hav. Huset ligger i en by i den sydvästra delen av Gozo. På nedre botten finns ett stort vardagsum, matrum och kök samt badrum. En trappa av marmor leder upp fyra väl tilltagna sovrum, alla med intilliggande badrum. På taket finns ett rymligt tvättrum. Dessutom finns här ett garage för två bilar.
€1,300,000

Marsaxlokk - Malta

Marsaxlokk, Malta

3Bedroom(s)
2Bathroom(s)
5Parking(s)
6Picture(s)
Villa intill jordbruksmark och nära havet i fiskebyn Marsaxlokk. Villan har utsikt över hav och land från takterrassen, stort vardagsrum och kök, tre sovrum, två badrum, gästtoalett, tvättrum och garage för fem bilar. Här finns också möjlighet att köpa angränsande jordbruksmark.
€745,000

Fort Cambridge - Malta

Sliema, Malta

1Bedroom(s)
1Bathroom(s)
1Parking(s)
8Picture(s)
Mycket centralt i Sliema. Modern och fullt möblerad lägenhet med tillgång till pool, garage och väl tilltagen terrass med utsikt mot Valletta. Lägenheten har kök och vardagsum med öppen planlösning och en yta om c 30 kvm, ett stort sovrum på c 22 kvm samt ett rejält badrum. Totalytan är c 75 kvm. Freehold.
€560,000

Sliema - Malta

The Strand, Sliema, Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
7Picture(s)
Seafrontlägenhet på The Strand, nu på ritningsstadiet, kommer att ha fri utsikt över havet, Manoel Island och Valletta. Den kommer att vara färdig i början av 2020. Detta exempel på lägenhet planeras bestå av terrass, två sovrum och två badrum.
€685,000

St Julians - Malta

St Julians, Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
1Parking(s)
7Picture(s)
Lägenhet med fin havsutsikt vid Balluta. Lägenheten har kök och vardagsrum med öppen planlösning och utgång till terrass, två sovrum, två badrum varav ett är i direkt anslutning till ett sovrum, två balkonger och garageplats. Totalytan är c 100 kvm. Freehold.
€540,000

Hal Saghtrija - Gozo

Hal Saghtrija, Gozo, Malta

3Bedroom(s)
2Bathroom(s)
8Picture(s)
Lägenhet med fantastisk havsutsikt, stor terrass, vardagsrum och kök med öppen planlösning, tre sovrum, två badrum, tvättrum samt tillgång till stort poolområde, trädgårdar och natur.
€495,000

Mellieha - Malta

Mellieha, Malta

3Bedroom(s)
2Bathroom(s)
6Picture(s)
Nytt komplex byggs nu i populära Mellieha. Här får man tillgång till pool, gym, spa, trädgård, restaurang, cafe och affärer. Bostadsexempel: Lägenhet med tre sovrum och en totalyta om c 165 kvm. Lägenheten har balkong, kök och vardagsrum kombinerat, tre rejäla sovrum och två badrum. Lägenheten säljs färdig med badrum och övrigt men exkl kök. Möjlighet att köpa garageplats.
€248,000

Tas Sellum - Malta

Mellieha, Malta

3Bedroom(s)
2Bathroom(s)
1Parking(s)
7Picture(s)
Lägenhet tre trappor upp i det fina området Tas Sellum med pooler och trädgård. Lägenheten har terrass och balkong med vacker utsikt över pool och hav och tre sovrum. Dessutom ingår garage för en bil.
€380,000
43 Results returned.Per Page