Sök bostad

Nedan finner du ett urval av bostäder som är aktuella för försäljning på Malta eller Gozo. För att söka i hela bostadsbeståndet, vänligen klicka här.

Observera att kartorna enbart visar i vilken stad fastigheten är och ej exakt adress.

Sorteringsalternativ
  • Pris
  • Bilder
  • Objektstyp
  • Favoriter
Grid
List

Ghasri - Gozo

Ghasri, Gozo, Malta

1Bedroom(s)
1Bathroom(s)
6Bild(er)
Renoveringsobjekt med vacker utsikt. Hus med tre våningsplan i behov av renovering. Huset har för närvarande vardagsrum och badrum på ett våningsplan, på nästa finns kök och matrum och på tredje våningsplanet finns sovrum med utgång till terrass med vacker utsikt över naturen.
€158,000

Gzira - Malta

Gzira, Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
6Bild(er)
Takvåning i Gzira, hörnlägenhet med terrass om c 76 kvm med utsikt över staden. Lägenheten har stort vardagsrum med plats för kök, två sovrum och planerad för två badrum varav ett i direkt anslutning till ett sovrum. Tak och luftrummet ovanför ingår. Totalytan inklusive terrassen är c 173 kvm För 12 000 € ytterligare installeras innerdörrar och badrum.
€410,000

Portomaso - Malta

St Julians, Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
11Bild(er)
Möblerad lägenhet med vacker utsikt över marinan och tillgång till pool i populära Portomaso. Lägenheten är rymlig med kök, matplats och vardagsrum med utgång till terrass, två sovrum med klädkammare i anslutning, ett av sovrummen har dessutom ett badrum i direkt anslutning, gästbadrum och tvättrum finns också.
€630,000

Mellieha - Malta

Mellieha, Malta

3Bedroom(s)
4Bathroom(s)
15Bild(er)
Fin friliggande villa med vacker utsikt i trevligt område, med pool, trädgård, kök, stort vardagsrum, tre sovrum, kontorsrum, fyra badrum, bastu, förråd och garage för två bilar.
€1,295,000

Xaghra - Gozo

Xaghra, Gozo, Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
11Bild(er)
Takvåning i skalform med stor terrass och vacker utsikt över Ramladalen med havet i bakgrunden. Lägenheten har två sovrum, förrådsrum, vardagsum och kök med öppen planlösning, två badrum och två terrasser .
€250,000

Madliena - Malta

Madliena, Malta

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
15Bild(er)
Möblerad lägenhet med tillgång till pool och trädgård i lugnt område strax norr om St Julians. Lägenheten har stor balkong (2m x 8m) med vacker utsikt, kök och vardagsrum med öppen planlösning, två sovrum, luftkonditionering, centralvärme och ett garage för två bilar.
€535,000

Marsaxlokk - Malta

Marsaxlokk, Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
4Bild(er)
Lägenhet på ritningsstadiet. Lägenheten planeras ha stort vardagsrum och kök med öppen planlösning, två sovrum, två badrum och terrass med utsikt över gröna fält med havet på avstånd. Lägenheten beräknas vara klar i juni 2021. Badrum, kök och innerdörrar ingår inte i priset, Huset kommer att ha 15 lägenheter med vacker utsikt. Garage finns att köpa.
€200,000

Xghajra - Malta

Xghajra, Malta

3Bedroom(s)
2Bathroom(s)
11Bild(er)
Takvåning vid havet med fantastisk havsutsikt. Lägenheten ligger i ett lugnt område nära Smart City och med promenadavstånd till de tre städerna. Bostaden har kök och vardagsrum med öppen planlösning och utgång till stor terrass, tre sovrum varav ett har badrum i direkt anslutning och ett familjebadrum. Dessutom finns det balkonger. Ägarskap av taket ingår.
€400,000

Gharb - Gozo

Gharb, Gozo, Malta

3Bedroom(s)
2Bathroom(s)
3Parking(s)
18Bild(er)
Friliggande rymlig villa med trädgård, pool och terrass med utsikt över land med havet i bakgrunden. På nedre plan finns två stora rum/ sovrum, kök och vardagsrum med utgång till trädgård och pool. En trappa upp finns tre sovrum, två badrum, kök och vardagsrum med öppen spis och utgång till terrassen med den vackra utsikten. Garage för tre bilar ingår. Freehold.
€995,000

Qala - Gozo

Qala, Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
6Bild(er)
Takvåning i skalform tre trappor upp. Lägenheter köps allt oftare på ritningsstadiet eller i skalform. Lägenheten är förberedd för två sovrum, två badrum, kök och matrum, vardagsrum och två stora terrasser med utsikt över land och hav. Totalytan är c 100 kvm.
€175,000

Fort Chambray - Gozo

Fort Chambray, Gozo, Malta

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
11Bild(er)
Lägenheter från 230 000 € i det historiska området Fort Chambray som ligger nära färjan. Idag rymmer området lägenheter och hus med vacker utsikt över land och hav samt trädgårdar och pooler. Här finns lägenheter med två sovrum samt vardagsrum och kök kombinerat från 230 000 € . Priserna varierar mest beroende på utsikt men också beroende på storlek.
€230,000

Fort Chambray - Gozo

Fort Chambray, Gozo, Malta

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
7Bild(er)
Fort Chambray är ett historiskt område och byggnaderna är anpassade till miljön. Idag rymmer området lägenheter och hus med vacker utsikt över land och hav samt trädgårdar och pooler. Här finns bl a en maisonette med två sovrum samt vardagsrum och kök kombinerat med utgång till egen uteplats och säljs färdig med kök.
€355,000
54 Results returned.Per Page