Sök bostad

Nedan finner du ett urval av bostäder som är aktuella för försäljning på Malta eller Gozo. För att söka i hela bostadsbeståndet, vänligen klicka här.

Observera att kartorna enbart visar i vilken stad fastigheten är och ej exakt adress.

Sorteringsalternativ
  • Pris
  • Bilder
  • Objektstyp
  • Favoriter
Grid
List

Marsaxlokk - Malta

Marsaxlokk, Malta

3Bedroom(s)
2Bathroom(s)
5Parking(s)
6Bild(er)
Villa intill jordbruksmark och nära havet i fiskebyn Marsaxlokk. Villan har utsikt över hav och land från takterrassen, stort vardagsrum och kök, tre sovrum, två badrum, gästtoalett, tvättrum och garage för fem bilar. Här finns också möjlighet att köpa angränsande jordbruksmark.
€745,000

Fort Cambridge - Malta

Sliema, Malta

1Bedroom(s)
1Bathroom(s)
1Parking(s)
8Bild(er)
Mycket centralt i Sliema. Modern och fullt möblerad lägenhet med tillgång till pool, garage och väl tilltagen terrass med utsikt mot Valletta. Lägenheten har kök och vardagsum med öppen planlösning och en yta om c 30 kvm, ett stort sovrum på c 22 kvm samt ett rejält badrum. Totalytan är c 75 kvm. Freehold.
€560,000

Sliema - Malta

The Strand, Sliema, Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
9Bild(er)
Seafrontlägenhet i skalform på The Strand med fri utsikt över havet, Manoel Island och Valletta. Den är byggd och möjlighet finns att få den färdig mot en extra kostnad.. Denna lägenhet ligger på sjunde våningen och består av terrass, balkong, kök och vardagsrum i ett, två sovrum och två badrum.
€625,000

Tas Sellum - Malta

Mellieha, Malta

3Bedroom(s)
2Bathroom(s)
1Parking(s)
12Bild(er)
Lägenhet fyra trappor upp i det fina bilfria området Tas Sellum med pooler och trädgård. Lägenheten har terrass och balkong med vacker utsikt över pool och hav och tre sovrum, två badrum och tvättrum. Dessutom ingår garage för en bil.
€400,000

Xaghra - Gozo

Xaghra, Gozo, Malta

4Bedroom(s)
3Bathroom(s)
8Bild(er)
Etagelägenhet med sagolik utsikt och tillgång till pool. . Denna lägenhet är i skalform. Lägenheten har två terrasser, fyra sovrum, tre badrum samt kök och vardagsrum med öppen planlösning. Köp av garage är möjligt här.
€465,000

Sliema - Malta

Sliema, Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
4Bild(er)
Mycket central lägenhet i lyxigt utförande med terrass och viss havsutsikt nära havet I Tigneområdet. Totalytan är c 122 kvm. Här finns det också möjlighet att köpa ett garage. Troligen klar i mars 2019.
€410,000

Gzira - Malta

Gzira, Malta

1Bedroom(s)
1Bathroom(s)
9Bild(er)
Lägenhet vid Sliema strandpromenad med vacker utsikt över Manoel Island och viken. Lägenheten är mycket modern och ljus. Den har kök och vardagsrum kombinerat med utgång till balkong, ett sovrum, extra sovplats och badrum. Lägenheten säljs möblerad.
€319,000
31 Results returned.Per Page