Sök bostad

Nedan finner du ett urval av bostäder som är aktuella för försäljning på Malta eller Gozo. För att söka i hela bostadsbeståndet, vänligen klicka här.

Observera att kartorna enbart visar i vilken stad fastigheten är och ej exakt adress.

Sorteringsalternativ
  • Pris
  • Bilder
  • Objektstyp
  • Favoriter
Grid
List

Xaghra - Gozo

Xaghra, Gozo, Malta

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
5Bild(er)
Nytt komplex med pool såväl inomhus som utomhus. Lägenheterna säljs i skalform och varierar i storlek från ett till tre sovrum och de säljs snabbt. Här finns det möjlighet att köpa garage. 120 000 € för lägenhet med två sovrum och balkong. Totalytan är c 90 kvm. Här finns också takvåningar.
€120,000

San Gwann - Malta

San Gwann, Malta

3Bedroom(s)
3Bathroom(s)
2Parking(s)
10Bild(er)
Möblerad och designad takvåning med stor terrass och utsikt över stor del av Malta inklusive St Julians, Sliema och Valletta med havet i bakgrunden. Takvåningen ligger i ett lugnt område men ändå centralt. Här finner man det mesta man kan önska sig såsom enorm terrass med pool och utekök. Alla rum har utgång till terrassen.
€850,000

Xaghra - Gozo

Xaghra, Gozo, Malta

4Bedroom(s)
3Bathroom(s)
10Bild(er)
Vackert hus i vacker omgivning. Huset har utsikt över land och havsutsikt från takterrassen. Här finns både trädgård och pool. Huset har hall, kök med plats för matbord och stor öppning mot vardagsrum, fyra sovrum och tre badrum.
€775,000

Kalkara - Malta

Kalkara, Malta

1Bedroom(s)
1Bathroom(s)
6Bild(er)
Seafront. Maisonette vid havet med fantastisk utsikt. Maisonette innebär att lägenheten har egen ingång från gatan. Denna äldre lägenhet ligger en trappa upp. Den har ett rymligt vardagsrum, kök, ett sovrum, förvaringsrum, ett badrum och balkong. Totalytan är c 64 kvm. Freehold.
€275,000

Ghasri - Gozo

Ghasri, Gozo, Malta

3Bedroom(s)
3Bathroom(s)
11Bild(er)
Rustikt hus med pool, solig terrass och trädgård i lugnt område med utsikt över land och havet i bakgrunden. Huset har kök, tre sovrum varav två har badrum i direkt anslutning, separat badrum, kontorsrum och vardagsrum med stora dörrar som leder ut till den soliga terrassen och poolen.
€515,000

Sliema - Malta

Sliema, Malta

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
7Bild(er)
Fullt möblerad och centralt belägen lägenhet med luftkonditionering. Lägenheten ligger på en liten gata tre trappor upp nära The strand och Tigne Point. Lägenheten har vardagsrum och kök kombinerat, två rejäla sovrum, två balkonger och ett badrum. Totalytan är c 67 kvm.
€330,000

Xemxija - Malta

Xemxija, Malta

3Bedroom(s)
2Bathroom(s)
6Bild(er)
Stor lägenhet med terrass och vacker utsikt över land och hav. Lägenheten ligger i ett lugnt område och har stort kök och vardagsrum med öppen planlösning, tre sovrum, två badrum varav ett ligger i direkt anslutning till det största sovrummet.
€250,000

Zebbug - Gozo

Zebbug, Gozo, Malta

4Bedroom(s)
2Bathroom(s)
2Parking(s)
8Bild(er)
Stort townhouse med fin utsikt över land och hav från den stora terrassen . Huset har separat rejält kök, vardagsrum, fyra sovrum, två badrum, två förvaringsrum och tvättrum. Till huset hör också två garage. Gångavstånd till havet och Marsalforn med många restauranger.
€325,000

San Lawrenz - Gozo

San Lawrenz, Gozo, Malta

4Bedroom(s)
2Bathroom(s)
2Parking(s)
11Bild(er)
Karaktärsfullt hus med stor trädgård och pool, utsikt över land och hav. Huset ligger i en by i den sydvästra delen av Gozo. På nedre botten finns ett stort vardagsum, matrum och kök samt badrum. En trappa av marmor leder upp fyra väl tilltagna sovrum, alla med intilliggande badrum. På taket finns ett rymligt tvättrum. Dessutom finns här ett garage för två bilar.
€1,300,000

Marsaxlokk - Malta

Marsaxlokk, Malta

3Bedroom(s)
2Bathroom(s)
5Parking(s)
6Bild(er)
Villa intill jordbruksmark och nära havet i fiskebyn Marsaxlokk. Villan har utsikt över hav och land från takterrassen, stort vardagsrum och kök, tre sovrum, två badrum, gästtoalett, tvättrum och garage för fem bilar. Här finns också möjlighet att köpa angränsande jordbruksmark.
€745,000

Fort Cambridge - Malta

Sliema, Malta

1Bedroom(s)
1Bathroom(s)
1Parking(s)
8Bild(er)
Mycket centralt i Sliema. Modern och fullt möblerad lägenhet med tillgång till pool, garage och väl tilltagen terrass med utsikt mot Valletta. Lägenheten har kök och vardagsum med öppen planlösning och en yta om c 30 kvm, ett stort sovrum på c 22 kvm samt ett rejält badrum. Totalytan är c 75 kvm. Freehold.
€560,000

Sliema - Malta

The Strand, Sliema, Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
7Bild(er)
Seafrontlägenhet i skalform på The Strand med fri utsikt över havet, Manoel Island och Valletta. Den kommer att vara klar under 2020. Detta exempel på lägenhet planeras bestå av terrass, två sovrum och två badrum.
€650,000
54 Results returned.Per Page