Sök bostad

Nedan finner du ett urval av bostäder som är aktuella för försäljning på Malta eller Gozo. För att söka i hela bostadsbeståndet, vänligen klicka här.

Observera att kartorna enbart visar i vilken stad fastigheten är och ej exakt adress.

Sort Option
  • Pris
  • Bilder
  • Objektstyp
  • Featured
Grid
List

Xaghra - Gozo

Xaghra, Gozo, Malta

3Bedroom(s)
2Bathroom(s)
8Picture(s)
Maisonette med sagolik utsikt och tillgång till pool. Maisonette är en lägenhet med egen ingång från gatan. Denna lägenhet är under uppförande . Lägenheten har terrass, tre sovrum, två badrum samt kök och vardagsrum med öppen planlösning.
€365,000

Sliema - Malta

Sliema, Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
4Picture(s)
Mycket central lägenhet i lyxigt utförande under uppförande med terrass och havsutsikt nära havet I Tigneområdet. Totalytan är c 127 kvm. Här finns det också möjlighet att köpa ett garage. Troligen klar i mars 2019.
€451,000

Senglea - Malta

Senglea, Malta

3Bedroom(s)
2Bathroom(s)
8Picture(s)
Renoverat town house med 3 sovrum, 2 badrum och stor terrass med utsikt över havet, marinan och Valletta.
€420,000

Senglea - Malta

Senglea, Malta

1Bedroom(s)
2Bathroom(s)
12Picture(s)
Maisonette med rejäla sällskapsytor, takterass och strålande havsutsikt. Här finns känslan av eget hus.
€399,000

Gzira - Malta

Gzira, Malta

1Bedroom(s)
1Bathroom(s)
9Picture(s)
Lägenhet vid Sliema strandpromenad med vacker utsikt över Manoel Island och viken. Lägenheten är mycket modern och ljus. Den har kök och vardagsrum kombinerat med utgång till balkong, ett sovrum, extra sovplats och badrum. Lägenheten säljs möblerad.
€355,000

Xaghra - Gozo

Xaghra, Malta

3Bedroom(s)
3Bathroom(s)
6Picture(s)
Ett renoverat gammalt stenhus, s k house of character, med pool, 3 sovrum, 3 badrum och dessutom terass med utsikt över odlingar och även havet i fjärran. Xaghra ligger mellan Gozos stad Victoria och havet. Det innebär att man har tillgång till det mesta inom svenskt gångavstånd från sjukhus, operahus restauranger, affärer och till bad.
€365,000

Sliema - Malta

Sliema, Malta

3Bedroom(s)
3Bathroom(s)
1Parking(s)
9Picture(s)
Seafront! Centralt beläget och helt nytt med terrass och fantastisk utsikt över havet, Manoel Island och Valletta. Köket och vardagsrummet har öppen planlösning. Samtliga tre sovrum har egna badrum i direkt anslutning. Det finns också ett separat tvättrum. Huset håller hög standard.
€875,000
43 Results returned.Per Page