Sök bostad

Nedan finner du ett urval av bostäder som är aktuella för försäljning på Malta eller Gozo. För att söka i hela bostadsbeståndet, vänligen klicka här.

Observera att kartorna enbart visar i vilken stad fastigheten är och ej exakt adress.

Sorteringsalternativ
  • Pris
  • Bilder
  • Objektstyp
  • Favoriter
Grid
List

Zebbug - Gozo

Zebbug, Gozo, Malta

4Bedroom(s)
2Bathroom(s)
2Parking(s)
8Bild(er)
Stort townhouse med fin utsikt över land och hav från den stora terrassen . Huset har separat rejält kök, vardagsrum, fyra sovrum, två badrum, två förvaringsrum och tvättrum. Till huset hör också två garage. Gångavstånd till havet och Marsalforn med många restauranger.
€365,000

San Lawrenz - Gozo

San Lawrenz, Gozo, Malta

4Bedroom(s)
2Bathroom(s)
2Parking(s)
11Bild(er)
Karaktärsfullt hus med stor trädgård och pool, utsikt över land och hav. Huset ligger i en by i den sydvästra delen av Gozo. På nedre botten finns ett stort vardagsum, matrum och kök samt badrum. En trappa av marmor leder upp fyra väl tilltagna sovrum, alla med intilliggande badrum. På taket finns ett rymligt tvättrum. Dessutom finns här ett garage för två bilar.
€1,300,000

Sliema - Malta

The Strand, Sliema, Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
9Bild(er)
Seafrontlägenhet i skalform på The Strand med fri utsikt över havet, Manoel Island och Valletta. Den är byggd och möjlighet finns att få den färdig mot en extra kostnad.. Denna lägenhet ligger på sjunde våningen och består av terrass, balkong, kök och vardagsrum i ett, två sovrum och två badrum.
€625,000

Xaghra - Gozo

Xaghra, Gozo, Malta

4Bedroom(s)
3Bathroom(s)
8Bild(er)
Etagelägenhet med sagolik utsikt och tillgång till pool. . Denna lägenhet är i skalform. Lägenheten har två terrasser, fyra sovrum, tre badrum samt kök och vardagsrum med öppen planlösning. Köp av garage är möjligt här.
€465,000

Sliema - Malta

Sliema, Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
4Bild(er)
Mycket central lägenhet i lyxigt utförande med terrass och viss havsutsikt nära havet I Tigneområdet. Totalytan är c 122 kvm. Här finns det också möjlighet att köpa ett garage. Troligen klar i mars 2019.
€410,000

Gzira - Malta

Gzira, Malta

1Bedroom(s)
1Bathroom(s)
9Bild(er)
Lägenhet vid Sliema strandpromenad med vacker utsikt över Manoel Island och viken. Lägenheten är mycket modern och ljus. Den har kök och vardagsrum kombinerat med utgång till balkong, ett sovrum, extra sovplats och badrum. Lägenheten säljs möblerad.
€319,000
42 Results returned.Per Page