Sök bostad

Nedan finner du ett urval av bostäder som är aktuella för försäljning på Malta eller Gozo. För att söka i hela bostadsbeståndet, vänligen klicka här.

Observera att kartorna enbart visar i vilken stad fastigheten är och ej exakt adress.

Sorteringsalternativ
  • Pris
  • Bilder
  • Objektstyp
  • Favoriter
Grid
List

Portomaso - Malta

St Julians, Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
11Bild(er)
Möblerad lägenhet med vacker utsikt över marinan och tillgång till pool i populära Portomaso. Lägenheten är rymlig med kök, matplats och vardagsrum med utgång till terrass, två sovrum med klädkammare i anslutning, ett av sovrummen har dessutom ett badrum i direkt anslutning, gästbadrum och tvättrum finns också.
€610,000

Madliena - Malta

Madliena, Malta

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
15Bild(er)
Möblerad lägenhet med tillgång till pool och trädgård i lugnt område strax norr om St Julians. Lägenheten har stor balkong (2m x 8m) med vacker utsikt, kök och vardagsrum med öppen planlösning, två sovrum, luftkonditionering, centralvärme och ett garage för två bilar.
€535,000

Marsaxlokk - Malta

Marsaxlokk, Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
4Bild(er)
Lägenhet på ritningsstadiet. Lägenheten planeras ha stort vardagsrum och kök med öppen planlösning, två sovrum, två badrum och terrass med utsikt över gröna fält med havet på avstånd. Lägenheten beräknas vara klar i juni 2021. Badrum, kök och innerdörrar ingår inte i priset, Huset kommer att ha 15 lägenheter med vacker utsikt. Garage finns att köpa.
€200,000

Gharb - Gozo

Gharb, Gozo, Malta

3Bedroom(s)
2Bathroom(s)
3Parking(s)
18Bild(er)
Friliggande rymlig villa med trädgård, pool och terrass med utsikt över land med havet i bakgrunden. På nedre plan finns två stora rum/ sovrum, kök och vardagsrum med utgång till trädgård och pool. En trappa upp finns tre sovrum, två badrum, kök och vardagsrum med öppen spis och utgång till terrassen med den vackra utsikten. Garage för tre bilar ingår. Freehold.
€995,000

Qala - Gozo

Qala, Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
6Bild(er)
Takvåning i skalform tre trappor upp. Lägenheter köps allt oftare på ritningsstadiet eller i skalform. Lägenheten är förberedd för två sovrum, två badrum, kök och matrum, vardagsrum och två stora terrasser med utsikt över land och hav. Totalytan är c 100 kvm.
€190,000

San Gwann - Malta

San Gwann, Malta

3Bedroom(s)
3Bathroom(s)
2Parking(s)
10Bild(er)
Möblerad och designad takvåning med stor terrass och utsikt över stor del av Malta inklusive St Julians, Sliema och Valletta med havet i bakgrunden. Takvåningen ligger i ett lugnt område men ändå centralt. Här finner man det mesta man kan önska sig såsom enorm terrass med pool och utekök. Alla rum har utgång till terrassen.
€850,000

Ghasri - Gozo

Ghasri, Gozo, Malta

3Bedroom(s)
3Bathroom(s)
11Bild(er)
Rustikt hus med pool, solig terrass och trädgård i lugnt område med utsikt över land och havet i bakgrunden. Huset har kök, tre sovrum varav två har badrum i direkt anslutning, separat badrum, kontorsrum och vardagsrum med stora dörrar som leder ut till den soliga terrassen och poolen.
€535,000

Sliema - Malta

Sliema, Malta

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
7Bild(er)
Fullt möblerad och centralt belägen lägenhet med luftkonditionering. Lägenheten ligger på en liten gata tre trappor upp nära The strand och Tigne Point. Lägenheten har vardagsrum och kök kombinerat, två rejäla sovrum, två balkonger och ett badrum. Totalytan är c 67 kvm.
€300,000

Zebbug - Gozo

Zebbug, Gozo, Malta

4Bedroom(s)
2Bathroom(s)
2Parking(s)
8Bild(er)
Stort townhouse med fin utsikt över land och hav från den stora terrassen . Huset har separat rejält kök, vardagsrum, fyra sovrum, två badrum, två förvaringsrum och tvättrum. Till huset hör också två garage. Gångavstånd till havet och Marsalforn med många restauranger.
€325,000

San Lawrenz - Gozo

San Lawrenz, Gozo, Malta

4Bedroom(s)
2Bathroom(s)
2Parking(s)
11Bild(er)
Karaktärsfullt hus med stor trädgård och pool, utsikt över land och hav. Huset ligger i en by i den sydvästra delen av Gozo. På nedre botten finns ett stort vardagsum, matrum och kök samt badrum. En trappa av marmor leder upp fyra väl tilltagna sovrum, alla med intilliggande badrum. På taket finns ett rymligt tvättrum. Dessutom finns här ett garage för två bilar.
€1,300,000

Marsaxlokk - Malta

Marsaxlokk, Malta

3Bedroom(s)
2Bathroom(s)
5Parking(s)
6Bild(er)
Villa intill jordbruksmark och nära havet i fiskebyn Marsaxlokk. Villan har utsikt över hav och land från takterrassen, stort vardagsrum och kök, tre sovrum, två badrum, gästtoalett, tvättrum och garage för fem bilar. Här finns också möjlighet att köpa angränsande jordbruksmark.
€745,000

Sliema - Malta

The Strand, Sliema, Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
9Bild(er)
Seafrontlägenhet i skalform på The Strand med fri utsikt över havet, Manoel Island och Valletta. Den är byggd och möjlighet finns att få den färdig mot en extra kostnad.. Denna lägenhet ligger på sjunde våningen och består av terrass, balkong, kök och vardagsrum i ett, två sovrum och två badrum.
€625,000
51 Results returned.Per Page