Sök bostad

Nedan finner du ett urval av bostäder som är aktuella för försäljning på Malta eller Gozo. För att söka i hela bostadsbeståndet, vänligen klicka här.

Observera att kartorna enbart visar i vilken stad fastigheten är och ej exakt adress.

Sorteringsalternativ
  • Pris
  • Bilder
  • Objektstyp
  • Favoriter
Grid
List

Sliema - Malta

The Strand, Sliema, Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
7Bild(er)
Seafrontlägenhet i skalform på The Strand med fri utsikt över havet, Manoel Island och Valletta. Den kommer att vara klar under 2020. Detta exempel på lägenhet planeras bestå av terrass, två sovrum och två badrum.
€665,000

Mellieha - Malta

Mellieha, Malta

3Bedroom(s)
2Bathroom(s)
6Bild(er)
Nytt komplex byggs nu i populära Mellieha. Här får man tillgång till pool, gym, spa, trädgård, restaurang, cafe och affärer. Bostadsexempel: Lägenhet med tre sovrum och en totalyta om c 165 kvm. Lägenheten har balkong, kök och vardagsrum kombinerat, tre rejäla sovrum och två badrum. Lägenheten säljs färdig med badrum och övrigt men exkl kök. Möjlighet att köpa garageplats.
€248,000

Tas Sellum - Malta

Mellieha, Malta

3Bedroom(s)
2Bathroom(s)
1Parking(s)
12Bild(er)
Lägenhet fyra trappor upp i det fina bilfria området Tas Sellum med pooler och trädgård. Lägenheten har terrass och balkong med vacker utsikt över pool och hav och tre sovrum, två badrum och tvättrum. Dessutom ingår garage för en bil.
€450,000

Xaghra - Gozo

Xaghra, Gozo, Malta

3Bedroom(s)
2Bathroom(s)
8Bild(er)
Maisonette med sagolik utsikt och tillgång till pool. Maisonette är en lägenhet med egen ingång från gatan. Denna lägenhet är under uppförande . Lägenheten har terrass, tre sovrum, två badrum samt kök och vardagsrum med öppen planlösning.
€365,000

Sliema - Malta

Sliema, Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
4Bild(er)
Mycket central lägenhet i lyxigt utförande under uppförande med terrass och havsutsikt nära havet I Tigneområdet. Totalytan är c 122 kvm. Här finns det också möjlighet att köpa ett garage. Troligen klar i mars 2019.
€450,000

Senglea - Malta

Senglea, Malta

1Bedroom(s)
2Bathroom(s)
12Bild(er)
Maisonette med rejäla sällskapsytor, takterass och strålande havsutsikt. Här finns känslan av eget hus.
€399,000

Gzira - Malta

Gzira, Malta

1Bedroom(s)
1Bathroom(s)
9Bild(er)
Lägenhet vid Sliema strandpromenad med vacker utsikt över Manoel Island och viken. Lägenheten är mycket modern och ljus. Den har kök och vardagsrum kombinerat med utgång till balkong, ett sovrum, extra sovplats och badrum. Lägenheten säljs möblerad.
€355,000

Sliema - Malta

Sliema, Malta

3Bedroom(s)
3Bathroom(s)
1Parking(s)
9Bild(er)
Seafront! Centralt beläget och helt nytt med terrass och fantastisk utsikt över havet, Manoel Island och Valletta. Köket och vardagsrummet har öppen planlösning. Samtliga tre sovrum har egna badrum i direkt anslutning. Det finns också ett separat tvättrum. Huset håller hög standard.
€875,000
44 Results returned.Per Page