Sök bostad

Nedan finner du ett urval av bostäder som är aktuella för försäljning på Malta eller Gozo. För att söka i hela bostadsbeståndet, vänligen klicka här.

Observera att kartorna enbart visar i vilken stad fastigheten är och ej exakt adress.

Ingegerd Berggren
Sorteringsalternativ
  • Pris
  • Bilder
  • Objektstyp
  • Favoriter
Grid
List

Cospicua - Malta

Cospicua, Malta

3Bedroom(s)
2Bathroom(s)
8Bild(er)
Karaktärsfullt äldre stenhus som möter krav på modernt boende. Huset bjuder på fantastisk utsikt så långt ögat ser från takterrassen. Vardagsrum och kök har öppen planlösning med tidstypisk maltesisk balkong. Huset har två rejäla sovrum och ett mindre samt två badrum.
€335,000

Zejtun - Malta

Zejtun, Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
8Bild(er)
Etagelägenhet s k maisonette med egen ingång från gatan och en känsa av radhus, fyra terrasser och pool med utsikt över byn och naturen.. På bottenvåningen finns en entre´ med hiss och trappa till nästa våning med allrum, två sovrum, badrum, tvättrum och terrass. På nästa nivå finns kök med vardagsrum, badrum och terrasser varav en rymmer en pool.
€425,000

Xemxija - Malta

Xemxija, Malta

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
1Parking(s)
3Bild(er)
Möblerat penthouse med terrass, fantastisk utsikt och nära vandringsleder och havet. Lägenheten består av kök och vardagsrum med öppen planlösning och utgång till den stora terrassen. Här finns två rejäla sovrum, stort badrum och till lägenheten hör också en garageplats. Airspace ingår.
€350,000

Marsascala - Malta

Marsascala, Malta

3Bedroom(s)
2Bathroom(s)
11Bild(er)
Möblerad lägenhet med fantastisk utsikt i Zongor Heights. Lägenheten har tre sovrum varav ett har badrum i direkt anslutning. ytterligare ett badrum samt kök och vardagsrum med öppen planlösning, balkong och den fina utsikten. Här är det möjligt att köpa en garageplats.
€372,000

Ghajnsielem - Gozo

Ghajnsielem, Gozo, Malta

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
3Bild(er)
Maisonette, lägenhet med privat ingång från gatan, med terrass och tillgång till pool. Lägenheten säljs på ritningsstadiet i skalform. Den planeras ha två sovrum, badrum och kök och vardagsrum med öppen planlösning och utgång till terrassen och vidare till poolen. Totalytan är c 110 kvm.
€185,000

Mellieha

Mellieha, Malta

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
5Bild(er)
Seafront! Penthous i två plan med fantastisk havsutsikt och tre terrasser. Lägenheten har kök och vardagsrum kombinerat, gästtoalett och utgång till terrass på nedre planet. En trappa upp finns två sovrum, ett badrumt och två terrasser. Här ingår airspace. Freehold.
€530,000

Mellieha - Malta

Mellieha, Malta

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
6Bild(er)
Penthouse med havsutsikt och nära stranden. Lägenheten som är av äldre typ ligger i ett lugnt bostadsområde i den mysiga staden med Maltas längsta strand. Bostaden har två terrasser, två sovrum, ett badrum samt kök och vardagsrum med öppen planlösning och utgång till terrassen.
€230,000

Madliena - Malta

madliena, Malta

3Bedroom(s)
1Bathroom(s)
5Bild(er)
Fullt möblerad lägenhet med fantastisk utsikt och bra balkonger i ett fint område nära havet. Lägenheten har kök och vardagsrum med öppen planlösning, tre sovrum alla med balkong och ett av dem har badrum i direkt anslutning. Här finns också tvättrum och ett badrum ytterligare. Finns möjlighet att köpa garage. Totalytan är c 135 kvm.
€770,000

Sliema - Malta

Sliema, Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
8Bild(er)
Nytt möblerat penthouse med utsikt över taken i staden och gångavstånd till havet, restauranger mm. Lägenheten har kök och vardagsrum med utgång till terrass, två rejäla sovrum, varav ett med badrum i anslutning, tvättrum och ytterligare ett badrum. Här ingår ägarskap av tak och airspace, Möjlighet att köpa till garageplats eller garage. Pergola ingår. Totalytan är c 100 kvm.
€500,000

Kalkara - Malta

Kalkara, Malta

3Bedroom(s)
2Bathroom(s)
6Bild(er)
Ljus hörnlägenhet med balkonger på tre sidor och nära havet. Lägenheten är ny och saknar därför köksinredning. Den är planerad för kök och vardagsrum med öppen planlösning och utgång till två balkonger, tre sovrum med utgång till balkong, ett av sovrummen har klädkammare och badrum i anslutning. Här finns också ett familjebadrum.
€315,000

Marsaxlokk - Malta

Marsaxlokk, Malta

1Bedroom(s)
1Bathroom(s)
8Bild(er)
Nytt penthouse med utsikt och två terrasser i den trevliga fiskebyn i söder med många restauranger. Lägenheten är planerad för kök och vardagsrum med öppen planlösning och utgång till stor terrass med utsikt, ett badrum och ett sovrum med utgång till bakre terrass. Möjligt att köpa garageplats. Totalytan är c 95 kvm.
€290,000

Santa Lucija

Malta

3Bedroom(s)
2Bathroom(s)
9Bild(er)
Villa med pool och fantastisk utsikt över större delen av ön och havet i bakgrunden. Villan är renoverad och har kök och vardagsrum med öppen planlösning med öppen spis, fönster mot utsikten och utgång till uteplats. Här finns tre sovrum, två badrum och pool med gott om plats runt den.
€1,700,000
31 Results returned.Per Page