Sök bostad

Nedan finner du ett urval av bostäder som är aktuella för försäljning på Malta eller Gozo. För att söka i hela bostadsbeståndet, vänligen klicka här.

Observera att kartorna enbart visar i vilken stad fastigheten är och ej exakt adress.

Ingegerd Berggren
Sorteringsalternativ
  • Pris
  • Bilder
  • Objektstyp
  • Favoriter
Grid
List

Fort Cambridge, Sliema - Malta

Sliema, Malta

2Bedroom(s)
3Bathroom(s)
1Parking(s)
18Bild(er)
Fullt möblerad lägenhet, 8 tr upp med obruten havsutsikt, stort kök och vardagsrum med öppen planlösning och utgång till terrass, två rejäla sovrum med badrum i anslutning, gästbadrum och tvättrum. Här finns även en terrass på baksidan. Till lägenheten hör också ett garage. Totalytan är c 200 kvm. Fort Cambridge inår i ett SDA. (Special Designated Areas) Freehold.
€875,000

Senglea - Malta

Senglea, Malta

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
10Bild(er)
Seafront. Maisonette dvs lägenhet med egen ingång från gatan. Lägenheten ligger i de historiskt intressanta tre städerna, har separat kök och vardagsrum, båda med havsutsikt, hall, två sovrum och badrum samt två balkonger. Totalytan är c 90 kvm.
€350,000

Ghajnsielem - Gozo

Ghajnsielem, Gozo, Malta

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
8Bild(er)
Lägenhet med terrass, utsikt över byn och färjeläget samt tillgång till pool. Lägenheten är möblerad och har kök och vardagsrum i ett, två sovrum, ett badrum och även balkong.
€165,000

Xlendi - Gozo

Xlendi, Gozo, Malta

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
3Bild(er)
Lägenhet i skalform med närhet till strand, restauranger, vandringsled och busshållplats. Lägenheten är planerad med kök och vardagsrum, två sovrum och ett badrum samt har en bakre och en främre balkong.
€122,500

Sliema - Malta

Sliema, Malta

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
10Bild(er)
Takvåning med terrass på både framsidan och baksidan med vid utsikt över staden och havet skymtas i bakgrunden. Lägenheten ligger sex trapper upp och har kök, vardagsrum, två sovrum, ett badrum och förråd.
€330,000

Senglea - Malta

Senglea, Malta

3Bedroom(s)
2Bathroom(s)
14Bild(er)
Historiskt hus som en gång tjänade som hus för riddarnas jaktklubb. Huset är ett av få hus som var intakt efter krigen och har kvar många historiska detaljer. Huset är ett hörnhus och har utsikt över marinan från den stora takterrassen.
€795,000

Mellieha - Malta

Mellieha, Malta

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
9Bild(er)
Penthouse som kan behöva lite uppfräschning tre trappor upp med vacker utsikt och nära stranden I den lilla charmiga staden i norr. Lägenheten har kök och vardagsrum med öppen planlösning och utgång till terrass med havsutsikt, två sovrum, ett badrum och terrass även på baksidan. Här saknas hiss.
€213,000

Qawra - Malta

Qawra, Malta

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
8Bild(er)
Möblerad lägenhet med havsutsikt och terrass. Lägenheten har kök och vardagsrum med öppen planlösning och utgång till terrassen, två sovrum, ett arbetsrum/ gästrum, badrum och balkong på baksidan. Freehold.
€220,000

Birzebbugia - Malta

Malta

3Bedroom(s)
1Bathroom(s)
12Bild(er)
Seafront! Townhouse med obruten havsutsikt, balkonger, takterrass och potential. Huset har kök och vardagsrum samt innergård på bottenvåningen. En trappa upp finns badrum, gästtoalett, tre sovrum och ett arbetsrum. Ytterligare en trappa upp finns ett stort rum som förslagsvis kan användas som ett andra vardagsrum. Här är utgången till takterrassen.
€285,000

Valletta - Malta

Valletta, Malta

1Bedroom(s)
1Bathroom(s)
7Bild(er)
Lägenhet i två plan inrymd I ett nyligen renoverat palats. Lägenheten har kök och vardagsrum i ett, sovrum, vardagsrum, badrum och terrass. Totalytan är c 60 kvm.
€225,000

Nadur - Gozo

Nadur, Gozo, Malta

2Bedroom(s)
7Bild(er)
Renoveringsobjekt. Hus i stort behov av renovering. Huset ligger centralt i den trevliga byn och har två rum på bottenvåningen och två rum en trappa upp samt takterrass med utsikt över byn och naturen.
€130,000

Nadur - Gozo

Nadur, Gozo, Malta

3Bedroom(s)
3Bathroom(s)
4Bild(er)
Lägenhet i skalform med tillgång till pool och utsikt. Lägenheten säljs på ritning till extra bra pris. Den planeras ha tre sovrum, tre badrum, stort vardagsrum kombinerat med kök och terrass med utsikt över land och hav. Här finns också möjlighet att köpa garageplats.
€168,000
49 Results returned.Per Page