Sök bostad

Nedan finner du ett urval av bostäder som är aktuella för försäljning på Malta eller Gozo. För att söka i hela bostadsbeståndet, vänligen klicka här.

Observera att kartorna enbart visar i vilken stad fastigheten är och ej exakt adress.

Ingegerd Berggren
Sorteringsalternativ
  • Pris
  • Bilder
  • Objektstyp
  • Favoriter
Grid
List

Qawra - Malta

Qawra, Malta

3Bedroom(s)
2Bathroom(s)
11Bild(er)
Stor och luftig lägenhet med vacker havsutsikt, exceptionell terrass och även en stor balkong på baksidan. Lägenheten har kök och vardagsrum med öppen planlösning och utgång till den stora terrassen, tre sovrum varav ett har badrum i anslutning, tvättrum och ett ytterligare badrum. Freehold.
€365,000

St Julians - Malta

St Julians, Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
6Bild(er)
Takvåning, sju trappor upp, med två terrasser och strålande havsutsikt. Lägenheten har kök och vardagsrum kombinerat, två sovrum, två badrum och tvättrum. Här ingår airspace och möjligheten att ansöka om att bygga på en våning.
€499,900

Qala - Gozo

Qala, Gozo, Malta

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
1Parking(s)
15Bild(er)
I utkanten av den trevliga byn ligger denna möblerade takvåning med vacker utsikt och terrass. Lägenheten har två sovrum, badrum, kök och vardagsum kombinerat med utgång till stor terrass och här finns också garageplats för en bil.
€260,000

Marsalforn - Gozo

Marsalforn, Gozo, Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
10Bild(er)
Här är det nära till strand, restauranger och affärer. Möblerad lägenhet med tillgång till pool, kök och vardagsrum med öppen planlösning, två sovrum, två badrum och två balkonger. Totalytan är c 90 kvm varav utomhusyta c 9 kvm. Freehold.
€215,000

Kalkara - Malta

Kalkara, Malta

2Bedroom(s)
3Bathroom(s)
14Bild(er)
Townhouse med utsikt och ljus, två terrasser, balkong, innergård, kök och vardagsrum i ett, två - tre sovrum och tre badrum,
€498,000

Mellieha - Malta

Mellieha, Malta

3Bedroom(s)
2Bathroom(s)
7Bild(er)
Nytt penthouse fem trapper upp med vacker havsutsikt, stor främre terrass, bakre terrass, kök och vardagsrum kombinerat, tre sovrum och två badrum varav ett I anslutning till det ena sovrummet. Totalytan är c 195m kvm varav utomhusytan är c 85 kvm.
€425,000

Cospicua - Malta

Cospicua, Cottonera, Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
15Bild(er)
Renoverat townhouse med vacker utsikt över De tre städerna, marinan och strandpromenaden från de övre våningarna och takterrassen . Huset har källare, stor hall, två sovrum, arbetsrum, förrådsrum, två badrum, kök och vardagsrum kombinerat, sällskapsrum och en väl tilltagen terrass med fantastisk utsikt.
€295,000

Qala - Gozo

Qala, Gozo, Malta

3Bedroom(s)
1Bathroom(s)
2Parking(s)
8Bild(er)
Lägenhet en trappa upp med vacker utsikt I trevlig by. Lägenheten har kök och vardagsrum med öppen planlösning, balkong och vacker utsikt över land och havet på avstånd. tre sovrum, badrum och två balkonger. Här finns dessutom garage för två bilar.
€240,000

Gzira - Malta

Gzira, Malta

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
12Bild(er)
Ljust penthouse med terrass om c 35 kvm och utsikt ända bort till Valletta. Takvåningen har kök och vardagsrum med öppen planlösning i L-form, två sovrum, två badrum och tre balkonger. Den finns i ett centralt beläget och nybyggt hus vid ett torg nära strandpromenaden och marinan. Här finns möjlighet att köpa garageplats. Totalytan är c 98 kvm.
€395,000

Xemxija

xemxija, Malta

3Bedroom(s)
2Bathroom(s)
8Bild(er)
Lägenhet med havsutsikt och terrass, kök och vardagsrum i ett, tre sovrum och två badrum samt tvättrum. Totalytan är c 150 kvm.
€270,000

Xlendi - Gozo

Xlendi, Gozo, Malta

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
3Bild(er)
Lägenhet i skalform med närhet till strand, restauranger, vandringsled och busshållplats. Lägenheten är planerad med kök och vardagsrum, två sovrum och ett badrum samt har en bakre och en främre balkong.
€122,500

Sliema - Malta

Sliema, Malta

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
10Bild(er)
Takvåning med terrass på både framsidan och baksidan med vid utsikt över staden och havet skymtas i bakgrunden. Lägenheten ligger sex trapper upp och har kök, vardagsrum, två sovrum, ett badrum och förråd.
€295,000
39 Results returned.Per Page